30 juni- Grattis pappa

Tjena bloggen!

Hur mar ni? Jag mar bra i den kvala värmen, för idag har jag och kusinen huset för oss själva. Det blir en riktig tjej dag, kolla pa massa filmer, fixa haret, naglarna och massa krims krams.

Igar skulle jag shoppa, men istället drog vi till stranden. Solade massa, badade i poolerna, var pa vattenlandet. Riktig lyckad dag. När vi kom hem tog jag mig en efterlängtad springrund nu när jag är frisk. Det var inte den bäst rundan, men snart kommer jag in i det hela igen.
Pa kvällen tände vi en brasa. Sa mysigt det var! Bara satt där och pratade massa minnen. Klockan blev elva halv tolv när vi släckte brasan.

P.S Inegn bild idag, men jag kan bara tipsa om att nelly.com har rea... D¨rför vill jag bli klar med detta inlägg fort. Sa inegn bild.


13 eller 200?

Tjena bloggen!

Hur mar ni? Jag mar bättre, men det kan nog vara för att jag knaprade i mig en handfull med piller. Usch, sjukan vill inte ge med sig. Synd det, för imorgon är stranden planerad igen, och nu fan skiter jag i om jag har 40 graders feber eller inte. Jag ska sola, och jag ska bli brunare!

Annars sa var jag och fixade mina ögonbryn idag, och planerade in en klippning och färgning. Det är värt att göra allt här i ungern för det är sa billigt. Min ögonbrynssak kostade ca 15 kr, medans i sverige kostar det runt 200 pa vissa ställen. Sen kostar hela harpaketet under 300.
Men sen sa passade jag bebben, gick en sväng med han utomhus. Sag ut som en mamma tror jag. Lösa kläder lockigt har och sa jävla stolt.


Min snygga kusin idag


27 juni

Hej bloggen!

Hoppar in en snabbis för att saga att jag lever. men knappt, mina tankar dödar mig.

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK!

Jag är sa sur nu! Varför ska vädret förstöra hela tiden? Jag var ju sa taggad pa att ga ut och dansa. Men det far bli en annan dag, istället kollar jag pa en av mina favorit filmer Anne on the Green Gables. Alla maste se den en gang i sitt liv, för den är sa himla underbar och helt sockersöt. Och jag har sett den 3 ganger ;)
Brukar sätta pa den med ett bra sällskap en regning dag, burra in mig i täcket och bara mysa hela dagen lang. Sant man gör pa hösten. Gud, lite langtar jag till hösten och alla kalla dagar. Det ar nog da jag mar som bäst!




I GOT EVERYTHING, CHECK!

Dessies nya lat dunkar i högtalarna har hemma, fixar mig inför dagens party! Yes, jag ar taggad som satan!

Först hanger vi en typ club som ar utomhus, sen drar vi till ett dansstalle och skakar rumpa. Shit, sa kul jag kommer ha!

Ser till at det blir svettigare an pa balen, och da rann svetten!


24 juni- Midsommar fest pa mitt egna satt

Glad midsommar!

Jag firar saklart inte det har nere men jag ska dra ut och partaja idag. Sa jag kan saga att jag har firat ;)

Igar skulle vi dra ut, hade fixat oss och traffat alla vid stationen dar kröket brukar vara. Och da ska det blasa upp till storm! Alla blev jattesura, och vissa drog vidare. Men jag och min kusse drog hem. Jag madde inte det basta, sa det var battre att vila. Men jag hann ta bilder innan vi drog ut. Natten var fylld med ganska ackliga vindar och blixtarna slog ner ganska nara oss.

Idag ar min prins har, vi myser och bara kollar pa hur underbart söt han ar. Snart ska jag ata, och sen ska jag tvatta haret. Idag blir det ordentlig utgang!
















Hösten Jacka- Min Karlek


Hittade min ultimata höstjacka i dag, gick in pa jofamas blogg och sag Kenzas nya jacka. Karlek? Absolut!




23- HyperHyperDuper

Hejsan!

Gud vad varmt det ar, manniskor! Sitter och tappar kilon pga all svett, som bara rinner.

Gardagen spenderades med en liten hemmafest, sköna mannsikor, snygga killar och bra musik, kan det bli battre? Dock akte inte varan kamera upp, men det visar val att man har för trevligt?

Idag kommer jag ta det lugnt, kolla pa film, och kanske passa bebisen pa kvallen. Men jag hoppar in pa kvallen!


Dagen outfit, klanning fran Hm


22 juni- Innan ni fortsatter att lasa tycker jag att ni ska kolla dagens namn

Hej bloggish! Hur mar ni?

Jag mar ganska bra, bara det att jag blir sjukare för varje dag. Vi draog till ett utomhus bad idag, för termometern stod pa 35 grader. Jag hade ingen lust att aka, för jag kande febern, men jag akte. Ville ju inte gnalla nu nar jag har varme runt omkring mig :)
Men det var fel tankt. Jag kunde inte vara ute i solen lange, och i poolerna fick jag inte ga i för dar ar det för kallt. Men mot tre tiden blev det ganska skjönt ute, sa da lag jag pa graset och solade. Fick ganska mycket farg, speciellt pa armarna.

Val hemma hoppade jag in i duschen. Och sen tog jag en ibumetin. Nar den hade börjat verka svettades jag som en gris. Tydligen hade jag feber, och nar ibumetin slar till börjar man svettas. Sa nu sitter jag typ helt genomblöt igen.


Jag igar


21 juni- I ungern

Hej bloggen!

Jag ar sa ledsen över att jag inte bloggat, men jag var skit trött igar. Och pa kvallen var vi inte hemma utan vi var hos bebisen. Jag sager bara att mitt hjarta har hittat orsaken till varför det klappar! Den har varelsen ar sa underbar. Haller jag i den kan jag inte ta mina ögon ifran den, han har förtrollat mig med sina underbara ögon, med sitt lilla gnall som skrik och med all spya. Kan det bli battre?

Resan gick jattebra, bara det att jag var lite grinig pa flyget. Men som tur var somnade jag och sov hela resan (2 timmar). Val framme i ungern slog inte den kvava varmen mig, som jag ar van vid, utan termometern lag pa 25 grader och moln. Men glad var jag över att vara framme!
Kvallen var inget markvardigt, jag satt och pratade med min kusin, at massa goda saker och hade det otroligt trevligt. Sen pa kvallen stallde jag mig pa mitt gamla vanliga stalle och bara njöt av den svala luften. Jag ska visa er vad jag pratar om senare.

Juste! Smart As som jag ar glömde jag min kamerasladd hemma. Men som tur ar far jag lana min kusins kamera. Men den har jag inte anvant an :P

Idag vaknade jag tidigt för att ga pa min kusses avslutning. Jag gick upp som vanligt, men kanner hur mina ögon gör ont. Varje gang jag kollar nagon annastans an rakt fram svider det till bakom mina ögon. Super svullna var de ocksa.
Men jag tankte inte mer pa det och drog med henne in till stan. Avslutningen var varm (!!!) och ganska langtrakig. Men efter drog vi till köpcentret och kollade runt. Har hittat massa kandidater för min resvaska hem, och jag hittade ett stand med massa navelpiercingar! Gissa om jag blev glad?
Sen drog vi hem till min stora kusin, och till min lilla prins. Dar var mina föraldrar, och dar började mitt mini helvete... Jag skulle ta av mig skorna, böjde mig ner och kande hur huvudet inte hangde med. Jag sager bara suck, för det ar början pa bihaleinflamation. Japp, pa min efterlangtade semester ska jag fa det. Men det ar bara i första stadiet, sa jag ska vara valdigt försiktig, och försöka bli battre. För pa fredag ar fest planerat! Jippie sager jag bara!

Nu ska jag ner och ata, dagens outfir ska jag försöka fota, om jag orkar ;)




JAG KOM TILL STJÄRNORNA

Jag sitter säkert på planet och sover sött. Japp detta inlägg är tidsiställt.

Jag hoppas ni har det bra, och att ni har det kul. Festa extra för mig med de svenska låtarna, för inte kan jag stå på ett Ungerskt dansgolv och skaka rumpa till Om sanningen ska fram tex;) Men festa kommer jag, som jag sa till några, jag är full och lever livet i Ungern, och bakis kan jag vara när jag kommer hem! Nej, men här dricker vi inte, bara dansar och har kul.





Reser i bydress från HM och solhatt från Lindex barnavdelning.
Och till detta (och här skäms jag lite) Reebock Easytone. Japp de största skorna i min packning  måste sitta på mina fötter. Annars hade det blivit jobbigt..


Dags att dra sig upp mot stjärnorna

Jag har varit uppe i ca 16 timmar, och det svider lite. Men jag är förvånansvärt pigg, kommer nog vara trött på tåget och på planet. Vi hörs i kväll då jag har tillgång till internet, men det kommer vara jobbigt att läsa för de har inga åäö'n. Så bättre om jag kommer med massa vilder i stället ;) Ses om fem veckor, och då kommer jag vara glad och full på livet. Typ motsatsen till vad jag är nu :) Puss, älskar er!

DYGN

Nu har jag laddat upp med dricka, snacks, godis och massa bra filmer. Dags att dygna med syrran. Vi orkar inte lägga oss, så vi kliver rakt på planet, och sover där. Lycka till till oss! Och så hörs vi imorn innan vi åker!


En av filmerna vi ser :)


I JUST GONNA LAY IN MY BED



På tal om Bruno Mars, är inte denna video den skönaste musik video? Jag typ dör, vill också vara med i denna video. Dra ner byxorna, digga med i musiken, bara apa runt lite ;)


Svensk sommar i lyxförpackning

Tjena bloggen!

Kom hem för någon timme sedan, genom blöt och kall. Fast jag hade med mig massa goda saker, värt mödan ;)
Träffade Danni också, vi satt och pratade om allt och inget. Skrattade ganska mycket åt våra sjuka idéer och våra drömmar, jag börjar seriöst undra om vi har en skruv lös. För det skulle vara en ganska bra förklaring på alla konstiga saker vi säger och gör.

Nu sitter jag och förbereder mig inför resan, laddar alla mobiler, kameror och sitter med min Spotify lista och laddar dit massa bra låtar. Bara för att rädda mitt lilla skinn, för all musik försvann från min nya bästa vän och då blev jag lite små sur. Kan ju inte leva utan min musik, det är som att leva utan... Luft!


Denna heting fyller en stor del av min lista :)


MY BEBOOO IS HERE!



Dagens detaljer. Ville inte vara uppklädd, men allt är ju nerpackat! Buu, fick ta en gammal tröja från MQ. Kort i modellen, randig och passar bra till mina favorit jeans.


18 juni

Nostalgi mina vänner!

Sitter och kollar på föräldrafällan och väntar på bättre tider typ. Nej men min homie Beatrice kommer hit om ca en timme, men jag orkar inte fixa mig så mycket. Det får vi alla leva med;)

Dagen har spenderats med städa och tvätta. Men pluggar man in hörlurarna till Ipoden och sätter på TheVoice så blir allt mycket roligare! Sedan fick det bli bad för stackars djuren. Jag säger bara att om blickar kunde mörda, skulle jag vara stendöd.


Inte mitt, men otroligt likt ;)


I CANT THINK FROM ALL THE PILLS YOU MADE

Underbar dag? Absolut!

Vaknade av att regnet öste ner, vilket är det bästa sättet att vakna på enligt mig. Somnade om, och gick upp kl 1. Ja, ganska stor chock får jag varje dag när jag ser hur mycket klockan är. Men drastiska åtgärder kommer det bli! Åt chokladpuffar till frukost, vilket är onödig information. Men den nya smaken inehåller puffar med vitchoklad. Japp, jag har de i mitt skafferi;) 
Efter den snabba frukosten (eller borde jag säga lunch?) hoppade jag in i duschen för att inte skrämma människorna ute på gatorna. Tror jag lyckades ganska bra. Fick inte för många konstiga blickar...
Hemma hos min vän spelade vi zombie spel, pratade och hade det allmänt trevligt. 

När han var i duschen kollade jag på min absoluta favorit app, Mcnavigator, och såg alla fina menyer de hade. Blev så sugen på en riktigt fet hamburgare, så jag ringde pappa och sa att jag hade bestämt middagen. Så det blev min middag, och gissa om jag var mätt efter min CBO (som man kan dö för!!)  och efter några nuggets. Fick rulla hem sedan :)


Slutade dagen med att mysa ner mig i typ med mysigaste täcket som finns!


17 juni



Ska snart dra ut i det härliga sommarvädret. Hehe, nu känner jag mig så lyckligt lottad över att jag ska bort från sverige. Till och med när det är moln i Ungern är det apa varmt;)


Tummen ur röven, CHECK!

Idag orkade jag och min far mötas i vårat hektiska schema och fixa min Ipod som jag fick i födelsedagspresent. (Ja, för typ en månad sedan!) Så jag laddade ner några appar, och fick ganska många saker förklarat.
Ni kanske inte visste det, men jag är inte den tekniska personen. Jag fattar inte ens vad Wi-Fi är för något. Okej, en liten överdrift... Men tog det som ett exempel så att ni ska förstå.

Tillbaka till meningen med detta inlägg, dit jag ville komma. Fast där mina onödiga ord tog över. Jag laddade ner en app som heter Instagram, och den går ut på att den tar ganska suddiga bilder och sen kan man redigera de. Så ni kommer få så mycket snyggare bilder i denna blogg. Och inte bara sådana fjorre bilder, utan riktigt snygga;)


Inte den snyggatse, men bara för att demonstrera denna app.


16 juni

Babes! Jag är så trött.

Dagen har gått till att vika kläder, vika fler kläder och vika resten av kläderna. Är det okej om man spyr på kläderna när man ser de? Lite så känner jag. Men jag är klar med min packning! Skulle planet gå imorn skulle jag vara redo. Hahah ;)

Var jätteglad över att jag skulle springa, men sen kom massa moln... Buuu, fast en sväng måste jag ta :)


Mycket kläder


PÅ SLAGET TOLV

Sitter framför tvn och kollade precis klart en ganska bra film. Vet inte vad jag ska göra! Jag är för orolig för mitt liv i höst och för resan som väntar mig. Och det är ganska jobbigt, för jag har aldrig varit orolig för en Ungern resa innan...
Och det slutar med att jag är för rastlös för att vara jag. Vill ut och springa en mil nu, bara för att känna det bränna i mina ben, komma igenom smärtan och ha det som mål.

Nej, det gör jag på morgonen! I stället ska jag begrava mig i min bok, bara försvinna in i en annan värld.








Skolavslutning+ Grill/Krök

Bloggen, jag är för trött för att blogga. Men jag gör det ändå!

Dagen började inte så jättebra, men jag plockade ihop alla mina utspridda bitar, och lyckades se ganska okej ut. Väl vid avslutningen var jag lite konstig. Trött, hungrig, och jag var typ den enda som grät! Kände mig lite mobbad, men jag brydde mig inte. Sista dagen i skolan som har räddat mig kan man säga. Tog våra sista rundor, sa hejdå till alla och var lite allmänt deppig :(

På kvällen var vi hos Sofia, så kul man kan ha. Men så mycket drama, vem grät inte igår? Det blev i alla fall bra mat (alla tog med sig mat, jag körde på grillade revbensspjäll och potatissallad), lite dricka, dans och massa prat. Såg dock en veldigt tråkig sak, blev lite ledsen inombords! Hehe, om ni bara visste vad jag syftade på;)




13 juni

Nu är alla 9or på en ö ute i skärgården, medans jag ligger och softar i soffan. Roligt att vissa smsar mig i alla fall så att jag inte är så ensam.

Dagen kommer inte vara så intressant, kommer bara tvätta håret och fixa håret inför avslutningen imorgon. Längtar, men kom på att jag behöver vattenfast mascara. Usch, kommer vara en konstig dag imorn :P


Från igår. Måste bara säga att jag var så lycklig när jag satt där och såg
spelarna, såg klacken och när jag såg de två helt fantastiska målen. Japp, vi vann!


RÅSUNDA STADIO

Snart drar jag iväg till tåget, och sedan möter jag upp min vän utanför stadion.
Visste inte vad jag skulle ha på mig, men kom på att  jag var och minishoppade med mamma igår. Min räddning! Köpte en jättesöt tunika, passar till typ allt. Kör med fransskorna också. Outfiten får ni se när jag kommer hem dock.


Röd i fejan för att jag går runt och dansar och sjunger till jsutin bieber låtar.
Gör jag alltid när jag sminkar mig ;)


12 juni- BLACK ARMY

Hej bloggen!

Sitter och lyssnar på NRJ och funderar på hur kvällen blir. Fick veta imrose att jag ska på AIK match, vilket är jubileum av Black Army och vi spelar mot Malmö! Forza Gnaget! Förresten, tack Danni som har fixat biljetterna som en födelsedagspresent! ♥

Känner att jag börjar krypa in i min aik kropp, och börjar prata om laget som om det är vi. Familjen, och familjen ser till att vi drar hem segern idag!




10 juni

10 dagar kvar tills min en månaders långa semester!

Med det sagt kan jag berätta om min kväll som jag hade. Åkte till kista för mina dumma skor. Men de fanns inte! Usch, gick i alla skoaffärer men hittade inget. Jag gick runt som ett litet barn ocg bara surade. Så mamma bestämde sig för att vi skulle gå och äta. Tog min absoluta favoriträtt men kunde bara äta halva.

Blev på bättre humör och kunde hitta ett par skor. Fast inte till skolavslutningen. Men glad blev jag, för jag har spanat efter sådana ett bra tag.




THE HUMAN CENTIPEDE

Goddag bloggen!

Mår inte så bra idag, min mage vill inte hänga med i svängarna. Så morgonen tillbringades med huvudet över toalett sitsen. Men det är nog stress...

Efter att jag fick i mig lite socker, blev magen bättre och jag kunde gå till min tandläkartid. Inga hål har jag och jättefina tänder enligt de. Tur att man fick tandställning säger jag bara.

Nu sitter jag och kollar på massa balbilder, undrar varför jag inte kan göra en normal min på bilderna? Inte ens på de jag är medveten om kameran framför mig kan jag göra en normal min. Sen sitter jag och väntar på min psykopatiska film, som kanske gör så att jag tänker på andra saker. Men ville inte se den själv, men med oturen på min sida blir det så. Kanske jag ska äta något också. Är bara rädd att det inte stannar nere.













PRIDE



Det är dagar som dessa, dagar jag inser saker som jag mår dåligt av som jag lägger mig under täcket och kollar på massa filmer. På det sättet kan jag vila utan att behöva höra mina tankar "Hur kunde de?" "Gjorde jag något fel". För det är dessa dagar jag vrider och vänder på varenda ord som har sagts i min närvaro, och det är då jag blir galen.

Så ögonen är rödkanatde och svullna av alla tårar, min mage gör ont av all svek, men mitt huvud är just nu tomt. Samtidigt är det fullt. Jag kommer blogga varje dag, men det kommer inte vara så intressanta saker. Skolan åtrevänder jag till på tisdag, då jag har avslutning, och tills dess ska jag försöka fylla all min tid med lite intressanta saker.
Hoppas ni förstår...

PARTY ALL NIGHT AND SLEEP ALL DAY

Bloggen! Gud så kul man kan ha!

Balen var så himla kul, satt vid middagen med ett himla bra sällskap. Och när dansgolvet trädde fram blev det bastu, gnugga rumpa, stå och hoppa, sjunga med. Det var så kul, fick massa roliga conection med massa människor. Hehe ;)

Sen kommer den roliga delen, efterfesten/ natten.
Först drog vi till Danni för att fräsha upp oss, blev att vi tog en dusch. Sen var det dags att tagga till Stephanies place, klockan var typ 12 när vi kom dit och då var folket redan fulla. En spydde hela tiden, andra ville bråka, det blev kanske några tårar, lite pussar åt olika håll. Men ung och lever livet juuuuh!!!

Vi var fyra stycken som skulle slagga hos Danni, och en av dessa var tvungen att släpa hem den fullaste. Så vi var sex stycken som gick genom storvreten klockan fyra på morgonen. Vi knuffa in denna roliga fulla människa in i hans lägenhet och begav oss till hus nr 2 av 3. Efter att vi lämnat av den andra, satte vi oss, fyra sköna människor på vägkanten och bara chillade. 

Vi summerar resten såhär; somnade vid 7 med svullna ögon och många tankar i huvudet.




THE CITYS SEXIEST CLOTHES





Linne- MQ
Kjol- BikBok
Converse och Raybans


OH SO PINK AND PRETTY

Jag var ju staden i dag, så himla mysigt det var att strosa runt på en tom Drottninggata. Nu inser man hur vackert stockholm är. Vi ska vara lyckliga att vi har en sådan fin fin stad;)

Det blev ett par rosa shorts från Gina, helt kär blev jag!


7 juni

TJÄÄÄÄNAAAA BLOGGEN!!!

Försöker vara så glad som möjligt, istället för nervös (?!) Det ska jag ju inte vara, jag ska ha kul! Men jag tror att jag stressar över att minsta lilla sak ska gå fel. Hello perfektionist...

Jaja, försöker tagga ner med grekisk sallad ute i solen. Inte för färgens skull, utan för sommarens skull. För det kan man säga nu; Det är sommar :D




---

Jag ger upp! Begå självmord är fan enklare än detta... Buuu på alla tal! De är fan ONÖDIGA!!!! Pus och hej på er så länge.

MEN JAG GLÖMDE DET SEKUNDEN EFTER FÖR DÅ GICK DET FÖR MIG


Såhär kul tycker jag att detta är

Nu säger jag hej och godnatt för idag.

Ska sätta mig med X- Ansiktet dunkandes i hörlurarna och skriva ett dumt tal. Jag har sådan jävla ångest, vill inte stå framför massa och prata om min klass. Det är bara dumt om man är så rädd för att prata framför människor som jag är. En riktigt dum, dum idé av resten av kommitén. Men vet ni vad det värsta är? Jag tror att jag ska vara först av fyra tal. Känner ni pressen?


6 juni

Tjena bloggen!

Är på lika strålande humör som solen strålar! Aah vad jag älskar livet denna dag, har hunnit göra massa saker som jag var tvungen att göra. Och nu är jag klar med skolan. Ska bara dit i veckan för att umgås med alla underbara personer som jag kommer träffa för sista gången nästa tisdag... BUUUU!!!

Idag handlade jag inför balen som är imorn, sen la jag mig i solen och stekte scheeeten ur mig. Hello grunden till en perfekt sommarbränna;)
Sen satte jag mig och pluggade det sista, så nu sitter jag och softar och funderar på vad jag ska äta för att mätta min kurrande mage.

Juste imorn kanske jag hoppat in lite snabbt, men jag har fullt hela dagen. Är ju balen på kvällen och jag måste fixa ganska många saker innan ;) 
Börjar med att jag vaknar tidigt och springa någon kilometer, sen ta ett bad så att jag luktar gott resten av dagen. Sen är det bara att sätta sig på bussen och köpa kläder till kvällen. Inte till balen utan till efterfesten (inge krök jag lovar! hehe) sedan är det bara att åka upp till folketshus och hjälpa servitriserna i ca en timme. Som en i balkommitén måste jag hjälpa de stackars 8orna. Mor min kommer och hämtar mig så att jag kan fixa mig med min siamestvilling Danni. Vi ska bli helt underbara, så killar ni kommer inte kunna hålla tassarna borta!

Och hur kvällen blir får vi se! Det jag vet är att jag ska ta mig hem till Danni på natten, och tror att vi dygnar, måste ju till skolan dagen efter, och onödigt att typ somna och sen vakna igen. Måste till skolan för på dagen är det fotboll. GO 9:OR!!!

Dessa fast röda;)


-




GO TO SLEEP



Säger god natt med denna underbara bild på min kusin och hennes lilla prins. Eller hela familjens lilla prins. För han är starten på en ny generation, generationen där alla sysslingar och kusiner börjar föda massa barn. Och i denna generation ingår mina barn! Hehe ;)




DAY 1 AND 2



Hej bloggen!

Hur mår ni? Jag mår super, bara att min mage är så stor nu av all mat så jag tror seriöst att jag spricker snart!!
Jag tillbringar ju dagarna inne i stan och på matfestivalen, så det blir flera rätter per dag. Men om man känner mig vet man att Paula+ mat= Sant :)
För vad skulle en matfestival vara utan mig som besökare?

Har också hunnit checka in massa affärer, men inget super duper som jag vill köpa. Kanske det beror på jakten efter två par skor som jag måste köpa för att de är så underbara, men de finns inte inne i stan. Så imorn ska jag åka enda till Kista för att leta efter skorna.
Att man kan bli så besatt? Så besatt att man inte ser resten av alla underbara kläder som finns i affärerna? Det enda jag gör är att tänka på skorna. Snart kommer jag väl drömma om de också. Men vet ni hur denna historia kommer sluta? Kommer typ sluta med att jag åker ner till malmö för att köpa dessa skor, haha.

P.S Jag köpte en eyeliner till min bal- sminkning idag. Men den ville inte sammarbeta, så jag målade den på läpparna i stället. Blev skit coolt!


INSPERATION: SMILEY
















Vill bara att sommaren ska börja nu, så att jag kan klä mig som jag vill. Leka med massa olika tyger, frisyrer, färger m.m. Kommer leka mig fram så att jag hittar vem jag är i käderna också. 
Ont i magen av längtan, speciellt till Ungern då jag kan komma bort, vara mig själv och aldrig behöve träffa personer igen! Det är ju livet ;)


1 juni

Hej bloggen.

Jag har inte den bästa tiden i mitt liv och jag hoppas att ni kan uppskatta lite uppdateringar.
Det jag kan säga till mig själv är att när jag har tagit mig igenom all stress med skolan, människor och massa andra personliga saker så kommer jag vara starkare och se inte tillbaka på de som faktiskt har sårat dig.

Då kan jag att berätta om min bästa dag i livet ;)
Börjar med att jag försov mig, hann inte platta håret så mitt hår ser ut som en rishög. Sen i skolan hände inte mycket tills lunchen då jag fick de tråkigaste nyheterna på mycket mycket länge. Att en person kan förstöra dagen så otroligt mycket!!! Som tur är orkade jag göra Spanskan.
Men efter spanskan sprack det, det blev för mycket. Massa balplaner, skolan och mina egna tankar. Tog mina saker och gick hem. Men det var efter skoltid, så det är ju lugnt.

Nu ska jag äta, och sen bara njuta av dessa dagar med ledighet.


RSS 2.0