30 januari 2011

Tjena! Visst har jag varit dålig på att blogga?

Men det är för att jag var i Gamleby förra veckan, och den här helgen har jag barat satsat på dans och skola. Efter det här inlägget ska jag faktiskt göra mitt gymnasieval, och sen ska jag välja låt till alla dansintagningar och börja knåpa på en koreografi. Nervös!!!


Påväg till Gamlis


22 januari

Godmorgon!

Sitter i mitt rum och är redo! Redo för öppet hus på STEG (Stockholms estetiska gymnasium). Medans lyssnar jag på mina låtar som jag ska dansa till under denna termin. Temat är tv och film, så jag ska dansa till Kill Bill och Hairspray. Sen blir det en till låt, men jag vet inte vilken det blir. Jag ska dansa på onsdag men jag är inte hemma då ;)

Jag drar ju till Gamleby på måndag! Har packat lite, men det mästa packar jag imorn. Idag efter öppet hus ska jag dra in till stan och handla lite småsaker som behövs. Det kommer bli så himla kul. Massa med bud, nu när det är sista gången!


Casual Today


20 januari

Vad har hänt med mig?

Jag har aldrig haft huvudvärk (minst 10 ggr i mitt liv!) och nu har jag haft konstant huvudvärk i 3 dagar. Igår drabbades jag av migrän ont, likaså imorse. Nu har det gåt över till "vanlig" ont i huvudet. Så det blev ingen skola för mig. Fast idag skulle vi lyssna på en yrkeskriminell, och jag längtade. Så jag är så pass bra att jag drar till Tumba och möter upp mina klasskamrater.

Vi ska sitta och lyssna i 2 timmar. Hoppas jag inte somnar i någon tråkig del av hans berättaelse :P




dagens



Jeans- gamla
Linne- MQ
Kofta- ESP (köpt i Thailand)


110117

Tjena!

Är absolut inte på humör idag. Jag var det, men inte längre. Men det är bra för er! Det är när jag är på dåligt humör som jag gillar att blogga :P

Just nu sitter jag och zappar mellan massa kanaler men jag tror att jag ska välja att kolla på 5an. De har bästa programen irad.


jag i lördags när vi kollade på sängar ;)


drar till tandläkaren nu, såklart är jag stressad!




11/1 -11

Imorse var det fit for fight, upp ur sängen snor tidigt på morgonen och ha utvecklingssamtal. Nu börjar sista terminen. Enligt mig är det en ganska chill termin. Och om två veckor drar alla 9or till Gamleby! För er som inte vet så har vi i kunskapsskolan inte vanlig slöjd i skolan, utan vi åker till en kunskapsgård  (i vårt fall Gamleby) i en vecka för att ha slöjd och HKK. Vi sover där. Det är så himla kul. Sista gången = extra mycket bus!

I alla fall, i morse var jag klar först och stod och väntade på att pappa skulle bli klar. Vem var det som sa att kvinnor tar längre tid på sig? Haha, jag hade tråkigt i alla fall och det slutade med egobilder.










Sen började jag bli trött på att vänta och bilderna blev oseriösa...




Secondhand Serenade



Jätte bra grupp, har gått och kärat ner mig i de. Bravo!


BEA

Hej hopp!

Hur mår ni? jag mår bra, men är lite stressad. Om en kvart drar jag till Bea, tar med mig USB så att jag kan ta alla bilder hon tog i Thailand. Då får ni se bilder i mycket bättre kvalite ;)






Slurp

Sitter här och dregglar över Alexaner Rybak medverkan i Lets Dance. Är det bara jag som fortfarande kollar på det programmet?




110107

Nu sitter jag här i soffan och igentligen ska jag bara göra EN sak, men jag gör flera saker och inte plugga som jag borde göra. Äter tårta, kollar på gossip girl och masterchef (min dröm är att kunna laga mat, det ju kul! problemet är att ja kan inte laga mat), och pluggar faktiskt liiiite ;)


Ville inte fastna på bild idag... Ni får se den goda tårtan istället


110105

Jag är uppe!

Och jag har flera minuter kvar innan jag måste tvinga ut mig själv till snön. Jag måste gå 40 minuter innan tåget åker för att snön hindrar en så himla mycket. För mig brukar det ta 20 minuter och då skyndar jag mig inte ens! Så mycket snö kan ställa till med.

Idag inviger jag mina militärgröna jeans leggjeans, och den tunna koftan. Hahah, jag tror det är vår! :P


Idag kör jag på mitt naturliga hår. Ni kanske ser att jag är dödstrött?


Igår idag imron

Tjena!

Ska jag berätta lite om mina tre första dagar på denna vecka? Bra, det tycker jag med ;)

Igår åkte jag och syrran in till stan, tappade ett par hundra lappar på Vevve och mamma, men det är de värda tycker jag! Sen kollade vi på bio, blev narnia 3D. Gud vad bra den var, lång men den kändes inte lång. Man var på hela tiden. Bäst! Sen var ju Skandar Keynes  (han som spelar Edmund) extra söt i denna film. Var helt inne i serien för några år sedan, kunde allas namn och nästa hela berättelsen. 

Idag så var jag hemma och pluggade för en gångs skull. Spanska. Sen tog jag också ett jätteskönt bad. Vi gillar sådana här dagar!

Imorgon har jag en ganska fullspäckad dag. Ska vakna nio och springa till tåget för det blir bio med Matilda. Så tidigt? Jo jag måste hem för imorn fyller mamma år! Ska köpa tårta till henne och hjälpa pappa med huset och middagen. Mysig kväll syftar vi på.



Mongo puss från mig igår när jag hade supertråkigt och jag kunde inte sova! Inte bra. Hoppas bara att jag kan somna nu. Ska ju upp lite tidigare imorn, och då måste jag upp!


Vill bara ha sommar


Finns det någon som inte längtar till sommaren, värmen, att går runt i små blusar och ballerinas? Jag gör i alla fall, så mycket så att det gör ont :P Men nu får vi vara possitiva och tänka på att det bara är 3 månader till värmen. 12 veckor...












Sitter och grillar i ungern...


2 januari

Vilken chill helg! Idag hade jag planerat att gå ut på en promenad, men jag satte på filmen seven istället. Så himla värt! Den filmen var jätte bra gjord och helt psykisk...

Imorn blir det att jag tar mig till dörren och om jag lyckas öppna den. Men OM jag lyckas ska jag till stan och leta presenter till mig själv och mamma som fyller år på onsdag. Sen kanske det blir bio. Inte själv spklart... Veronica är på men jag jag ska försöka släpa ut Matilda också. Vi får se!





1 januari- jag som trodde jag var på bättringsväg. Icke! Halsen är eld och jag har en liter snor i näsan, MYS.




RSS 2.0