28 april

Hej bloggen!

Sitter på min altan och pluggar i solvärmen. Det är hundra gånger bättre än att sitta med massa lallare i skolan. Därför hade jag bara en timme skola idag :P

Ska göra klart lite häften jag har från skolan, sen drar det av till solstolen i någon timma innan jag åker till Skärholmen med min mamma som för någon dag sedan insåg att jag behöver massa sommarkläder. Inte sa jag nej till shopping! hehe.

Outfir bilder kommer upp när jag är hemma!






NOT CHERRY

Hej bloggen!

Sitter och kollar på Veronicas födelsedagspresent Solsidan, och snart ska jag börja föna mitt hår och platta det ;)

Stan var otroligt mysig och solig.
Vi hittade inte Subway och när vi sökte på Dannis mobil så anar ni inte hur mycket vi letade på typ en gata, och sen insåg vi att GPSen visade tunnelbanan på den gatan. Otroligt kul var det ;)
Gatan vi letade på låg precis vid Kungsan och gud så vackert det var nu när träden blommar, så istället för att gå bredvid träden gick vi under de låga grenen. Sommar!




26 april- Födesledag

Lillasyrran fyller år idag, och det firas såklart med att hon är i skolan och jag har en ledig dag i stan ;) Rättvisan slår in.

Danni försov sig så jag hann kleta på lite smink, men mina ögon vill aldrig sammarbeta, de vill inte se likadana ut och den vill inte sluta smeta och få tårar i ögonen. Måste ta ett snack med de sen.
Sminket blir Josefin Crafoord inspererat idag, men vi får se hur länga jag orkar gå runt med det. hehe.

(Här ska en bild vara, men eftersom jag har uppsatt hår vill jag inte se bra ut i kameran. Hur mycket jag än vrider och vänder på mig ser jag ut som en bonde goes transa :P)



PINK





Födelsedagar måste firas och passar inte då rosa nu i sommarvädret? Farmor som fyller år imorn (samt Veronica ändrar siffra) fick sina blommor idag när hon var och hälsade på, och hon fick en bild på mig och Veronica från när vi var små.

Middag var otroligt god och pratet var i bra. Nu är det dags att sussa för mig, men jag har en ledig da imorn. Tar ut min komplediga dag och den spenderas i staden.
Men såg nyss att  det blir moln, så jag får köra med tunna strumpbyxor under shortsen ;)


25 april

Hej bloggen!

Klev precis ut ur duschen, kändes att jag behövde en uppfriskning.
Gårdagen spenderades hos Danni, med massa mys, äcklig film och fenomen.

Just nu står termometern på 20.1 i skuggan, och det luktar lamm från köket, det betyder bara en sak. Gäster :P Och sommar såklart, för nu sitter jag med lockigt hår och sommarklänning från Thailand. Hihi.




22 april- Påsk

Hej sötnosar!

Hur mår ni? Jag mår super men dagen har varit en riktig bergodalbana för mig. Men nu på kvällskanten fick jag god påsk middag, men vid den tiden var jag trött på lax och sill :P
För igår var vi ju på partygungande kryssning och åt buffe ;)






20 april

Sitter ute i solen, och får mig lite färg. Fast nu har molnen hittat hit :(




-

Hej bloggen!

Vilken fartfylld dag jag har haft!
Filmerna var OTROLIGT bra och rekomenderas för alla. T.o.m Justin Bieber filmen borde alla se, för den var otrolig fin.

Kameran åkte upp i slutet av kvällen, och för att ni ska förstå hur kul vi hade så blev mer än hälften av alla bilder suddiga.






16 april



Hej Bloggen!

Sitter här vid köksbordet och käkar. Snart ska jag börja fixa mig, och sen drar jag in till stan för värsta Bio-maratonet! Vi bockar av två "måste se" filmer. Blir Justin Bieber och Water for elephants.

Ses kanske inne i stan, annars hörs vi senare, med bilder från dagen!


Han säger att han är min brandman

Sitter i soffan och är helt slut efter dansen idag. Jag vet inte vad lärarna gör med mig, men de typ h´gillar att mörda folket. Kommer inte bli bra för sverige kan jag säga ;)

Vet ni? Jag är på så busigt humör, springer runt och har så himla tråkigt. Kanske borde släcka den tråkigheten med massa sömn. Vi får se hur det blir, men först ska jag kolla klart på Robyns konsert som är på ettan.
Gud vad jag är sugen på en riktigt fet konsert, det var ju så länge sedan!




14 april

Hej bloggen, och kanske godnatt bloggen?

Jag sitter här i min lilla håla och pluggar galet mycket. Det är synd att jag har typ hälften kvar, för mina ögonlock börjar bli för tunga. Men jag ger det en timme till, sen måste jag sova!
Och detta går inte att skjuta upp, för imorn är det dags att redovisa 3 steg (!!!) vilket är väldigt mycket. Tänk er det som två uppsatser och ett prov.

Men vad har ni hittat på idag då? Jag var i stan en snabbis, för att ta ut biljetter till bion på lördag. Stan är ju så himla mysig nu på våren. Solen värmer och ett tag svettades jag i min vårjacka. JA säger jag bara! Så himla nice med svett på våren;)


Stockholm om en månad?


13 april

Hej bloggen!

Gud vilken dag jag har haft. Alltid något att tänka på. Men det gillar vi;)
Sen satt vi och pratade schema och det är inte många dagra som är lediga. Och det gillar vi ännu mer!

Så idag har jag haft Engelska Nationella, sen var det möte med barnkommitén, och efter det var det dags för läkaren. Det gick väl bra, emn jag var bortslösad tid kändes det som. Inte en rolig läkare alltså, plus att jag fortfaranade har ont! 

Innan dansen (som var fylld med myror, usch!) var jag hos Daniela, och lyssna på massa gamla fjorre-låtar. Vissa minnen väcktes till liv ;)




11 april

Goddagens!

Hur mår ni i dag? Jag mår så bra! Det är ju VÅÅÅÅR! Vet ni hur jag vet det, jag snörade på mig mina nya converse. Och jag kunde gå utan halsduk utan att frysa, och jag är sjuk;)

Altså har dagen spenderats ute mycket och sen spenderades en timme i hm´s omklädningsrum. Matilda provade 19 klädesplagg, och jag och Danni satt och bara dog av alla snygga kläder vi hade plockat ihop!


De nya och gamla conversen


Igår på bussen.


10 april


Snart har redan halva april dragit iväg! Gud så snabbt tiden går måste jag bara få säga. Plugget driver ju mig till vansinne, med allt som måste göras. Balkommitén på det och snart drar ju repetitioner för avslutningen också igång. Men när jag står där 14 juni och gråter av hur mycket jag ska sakna skolan kommer jag vara stolt, för jag ska fixa skolan, och gå ut med drömbetyg!

Efter mitt lilla pepptalk så undrar jag hur ni mår! För just nu mår jag super, glad att våren är här och att solen just nu värmer, men också att jag inte är trött för första gången på länge:P
Nu väntar plugg på mig och sen får vi se om det blir en snabbis till tumba med Danni!


En sommaroutfit, ska man sträva efter denna i sommar dock?



9 april

Sitter i soffan med Bea och vevve, och kolar på jersey shore ;)






7 APRIL- INSPERATIONEN FLÖDAR

Hejsan Svejsan!

Sitter och kollar på massa insperation och inser att jag behöver en ny design på bloggen. Så är det knas så ha lite tålamod ;)








6 april

Hej bloggen!

Gud så skitig min dag har varit. Eller det började i söndags då mitt öra svullande upp och visade tecken på e inflamation. Mamma la på någonting och det blev bättre. Tills igår då mitt öra var blått och jag var tvungen att ta ut örhänget (fast jag ska ta ett nytt hål innan sommaren, hos någon som jag känner och kan göra normala hål).

Och eftersom jag är fortfarande förkyld så började mitt huvud göra apa ont imorse. Så mamma ringde mig och sa att jag måste till doktorn och kolla så att jag inte har hjärnhinneinflamation, för det kan höra ihop med örat.

Så snart ska jag iväg och slösa bort massa tid, fast jag vet att mitt huvud gör ont för att jag är förkyld :P




3 April

Hej bloggen!

Sitter bland snorpapper och läser massa Hitler tal till min engelska. Det är tråkigt, men ändå lite intressant.

Det ät tur att vi har studiedag imorn för jag måste friskna till, hinner inte vara sjuk nu! Det får jag inte bli, eller okej, det får inte bli värre :P

Men det är vid de här tiderna man tänker tillbaka;


Thailand! Jag tror jag var sjuk är :P eller bara skit trött


RSS 2.0