Pussar från mej

Sådär då var man klar med det sista steget i svenska ! Skönt är nog det rätta ordet :P






denna kom ut idag och jag blev kär, ännu mer kär!!! ♥♥♥

hemma

Äntligen är man hemma från ännu en skoldag!

Det var inte mycket saker som hände i skolan. Jag och mathilda fick sitta och skrika på vår lärare flera gånger, sen när hon kom så satt hon och babblade om annat än kvadratroten som jag hade fråget om :P
Sen attackerade Ewa mig så att vi båda ramlade från min stol. Haha, har fortfarande ont i mina revben!


vill ha de här klänningarna till midsommar

♥ puss på er ;)

Godnatt

Slänger in ett snabbt inlägg. Ska läsa lite på Genom dina ögon som jag fick av Kajsa igår ;)

Idag så rensade jag garderoben, inte så mycket som åkte ut men lite saker, så nu kan jag fylla på med kläder. Har tom en liten lista över saker jag behöver :P


godnatt önskar pippi

att älska naturen

Jag riktigt älskar naturen, och försöker ta vara på den. Som när vi joggar är det i skogen och inte på massa gångvägar inne i stan.
Plus att jag älskar regn. Inte att det gör mitt hår lockigt men att sitta ute och kolla när det ösregnar är nått jag ofta gör, sen gillar jag att somna till regn :P


satt ute och bara njöt


100530



 

Grattis alla mammor!

Godmorgon. Igår var jätterolig. Har ju underbara vänner. Vi satt och kollade på Eurovision, tycker att låten som vann var bra men inte den som borde ha vunnit. Hur kunde cypern bara få en 12 ?!


håller på denna ikväll ;)


my baby


standing were you left me, OMG..

Hej hopp.

Nu är det dags för att fira min födelsedag med mina vänner. Men vi blir bara fyra.
Ska äta pizza, glass med massa jordgubbar!!






100528

Hello babys!

Vaknade runt sex imorse för att jag skulle till Sjukgymnasten. Hehe, det hände en lite pinsam sak och jag ska berätta kort ;)
Jag satt och cycklade och precis bredvid min cyckel Finns dörren till undersöknings rummet. Först kommer en man ut, sen min läkare och till sist en kille som har skadat benet med bara tjocktröja, keps och kallingar. Han haltade och var tvungen att gå igenom "gymmet". Där satt jag som ensam tjej och skämdes för stackars killens skull :P
Han såg mej inte när han gick förbi men när han vände sig om blev han en tomat i ansiktet.. och han var inte den fulaste heller ;P

Sen gick jag till skolan som var så himla tråkig, men efter lunch blev det roligare och vi pratade om vår laärare, och deras äldre lärare ;)

Nu är jag hemma och snart ska jag börja fixa mej, men bara lite. För jag ska till med min dansgrupp på Külers och kolla på Cabare Külers genrep. Peppar Peppar över att det finns snygga killar :P



Puss på er!

Dagens Outfit



Sitter och kollar på Eurovision, gud vad dåliga låter det är!!
Haha kmr gå och lägga mej och sen surfa runt ;)

dagen

Hej allihopa!

Äntligen hemma från Farmor. Stack dit efter skolan och var där några timmar :)
Jag åt massa gott, först Ungersk soppa som hon gör bäst, sedan pasta med kycklingsås. Sen massa Pringles chips som jag älskar, men det är bara farmor som köper de :P tihi

Hon skulle också fixa min klänning till Skolavslutningen fast hon hade tappat en markering så jag skulle åka dit. Men resten av klänningen är fantastisk.

Mina topptre klänningar nu ;)








100527

Godmorgon era pluttar!

Idag har jag liten sovmorgon för jag ska till Tandrgleringen ;) Så där ska jag vara 10. Tar mej runt 20 minuter att komma dit, så jag har tid att sitta framför datan. För en gångsskull.

Idag har jag lite smålpaner, ska till farmor efter för att hon ska sy in min klänning. Sen ska jag simma med min släkting som är här ;)


min frukost häromdagen

nu ska jag äta :P

bilder från min dator del 1

De allra första bilderna som togs med min dator ;)





haha, nu ska jag sova ;)  


bizzie bee.

Hej allihopa!

Det här inlägget blir bara text för jag har så mycket att berätta!
Vi tar det från början...

Lördag:
Det var ju dansuppvisning, och det var skit kul! Vi satt under scenen och åt godis pratade skit och gick ut och och solade minimaliskt. Under Första föreställningen var det knappt något folk alls (!!!), så jag gjorde inte allt jag kunde. Men det blev rätt iallafall. Under andra föreställningen så var mina föräldrar där och jag såg de när jag dansade! Och sen vinkade de och jag kom bnort mej, och i typ fem sekunder stod jag där och bara kollade, visste inte vad jag skulle göra :P

Söndag:
Min Födelsedag! Wohoo. Jag vaknade kl nio för att jag var jätte kissnödig, men jag visste att mina föräldrar skulle komma in och väcka mej med tårta så jag knep igen och fösökte somna om. Kl 10 kom de in. Jag fick en Blus av veronica och sen en dator av mamma och pappa :D Den är jättefin!
Sen var det dags för genrep på Göta Lejon, och det ösregnade i söder! Det gick jätte bra på genrepet som tur är. Sen så fixade jag mej, och vi hade en middag med vänner och familj. Vi har ju släkt här så jag hade den bästa födelsedagen! Fick Fame-filmen, 900 kr och lite annat ;)

Måndag:
Skola!! wohoo
Fast jag fick jätte mycket gjort i skolan, vilket är jätte skönt! ;)

Tisdag:
Det skulle vara skoljoggen, fast jag och nicole åkte til Skärholmen ist! hehe
Sen var det dags för Dansuppvisning med Lasse Külers, och det gick så hiiimla bra!
Vi var öppningsnummret, och stod bakom skynket. Sen skrek de "30 sekunder kvar!" och jag trodde jag skulle dö, men sen när jag börjat med att dansa så kändes det som jag ägde scenen. Det gick så bra, och mina föräldrar var så stolta. Är det inte det som räknas?
Sen var det bara att byta om och sminka sej på 12 minuter! Det skulle bli svart ögon och hudfärgade läppar, plus ett streck från typ näsan ner till hakan över läpparna. Jag var cool, och grym :P
Sen gick vi och åt på burger king med familj. Jag hade mitt smink på :P

Hhehe, nu vet ni vad jag har gjort. Bilder kommer under de närmaste dagarna, för jag kommer kunna blogga oftare från min nya bärbara dator. Ses när jag har trådlöst internet, vilket blir runt nio eller nått ;)


100522

Godmorgon!

Som ni vet var jag på rix fm festival igår och såg bla. Rebound, Timotej, Eric Hassle m.f.
Men den vi åkte dit för att se var ju Eric Hassle såklart ;) Och han var skit duktig, jag tog massa bilder under första låten men under Hurtful så filmade jag och det var en sån bra stämning! Hela Kungsan sjöng med och han var underbar.
Efter att han hade uppträtt så gick vi till bänkarna framför den där vatten saken som är en rondel och tog massa bilder. Men tyvär har jag inte fått de än ;)

Idag är det ju dansuppvisning heeela dagen! Så det blir bara uppdatering i kväll :P









see ya! ♥


100521

Hej allihopa!

Idag var det skola, vi orienterade, stod i matsalen och annat tråk ;)

Nu så bar det av till genrepet! Shit är redan nervös! Typ hyperventilerar, men det går bra. Det gör det ju alltid ;)
Efter det så ska jag till Rix Fm konserten på kungsan. Drar dit med nicole och ewa ;)





Puss ♥


100520

hej hopp!

Det är ju så jävla vackert och varmt väder så man orkar inte sitta vid datan :P
Idag solade jag lite, och sen så var det två bröllop ;)

Låt bilderna tala:









OMG, vi är gifta ;O

sen var det ewa och kajsa :P

♥♥♥

100517

Shoo bitches ;)

I lördags var det ju finfint väder och jag var hos nicole och solade, fick lite färg. Måste ju komma med grunden först, vilket tar lång tid!
På kvällen så åkte vi till söder och gick till mariatorget, sen tog vi t-banan till norsborg och hängde där lite. Vi hade jätte roligt! :P

I dag var det ju skola. Det var ganska kul, men jag minns bara att jag läste min bok som jag har fastnat för :P
Sen så tog min lärare min mobil, blev skit sur!


jag och nicole har en seriös diskution

den här var skit fin på kajsa


Hur kan man?

Sitter och darrar, vet inte vad jag ska ta mej till! Att det finns så himla själviska personer! Fan, det ska man kalla vänner? Slute tänka på dej själv hela tiden och kolla runt i omvärlden för guds skull! Shit våga sätta nån annan före dej själv, det kommer kännas bättre. Ingen vill stanna hos en så självupptagen person, bara de som är likadana och ser bara sej själv. Sånna passar bra ihop.

Jag är så jävla sur så Jag vill bara springa ut i skogen och skrika slå runtomkring mej, fan visa lite empati. Kanske man kan försöka tänka som den andra en gång! Hur kunde jag hamna här med bara självupptagna människor? Det finns ingen bra beskrivning på hur jag känner mej. Bara att jag är besviken på att jag kunde lita på en sån vän.

R.I.P mitt batteri

Igår när vi var ocg grillade tappade jag min mobil och batteriet förvsann :(
Så nu går jag runt med min tegelsten som jag hade innan jul ;)
Det är så himla kul att kolla vad man gjorde, gamla sms. Bara minnen.

Idag har jag varit hos farmor och ätit massa och kollat på tv. Haha vi har ju ingen tv hemma för de byter ut vårat tak. Så där satt jag bänkad.
Annar då? Nää, min syrra är magsjuk så det är väl lite jobbigt.


så glad är jag över min mobil

denna har jag nu ;)

Puss ♥

Utgång



springer till sjukgymnastiken nu, och bussen går om 10 min :P vad gör jag hemma??
 ♥

Onsdag

Godmorgon!

Idag har vi studiedag och jag måste sitta hemma och plugga. Men så är inte fallet för jag har massa annat att göra idag! Visst, jag kommer vara hemma typ större delen av dagen men endå ;)

Först ska jag äta frukost och kolla klart på New Moon som jag påbörjade igår. Sen blir det plugg, fast det kommer såklart inte funka för jag blir alltid distraherad! Lite annat är att jag ska till sjukgymnasten, fixa kyckling spett, och sen grilla med tjejorna :P


nicole the grillmaster

Puss ♥

100511

Haj Haj!

Idag har det varit skola. Har nu börjat komma igång med gittaren igen. Uppgiften är att vi ska lära oss en låt utantill, jag valde Walking in memphis som ska vara ganska enkel. Efter det så satt jag och läste ut en liten bok på åttio sidor, det var lite andra saker som hände också.

Efter skolan så gick jag och Nicole hem till henne och kolla på Tyra show och åt grillat *mums*
Sen skulle vi sätta ihop en vagn som de ska aktionera ut på blocket, men jag han inte klart eftersom jag var tvunget att gå hem :P


Ni får den här bilden eftersom jag inte varit på så bra humör.
Dagliga rutiner som att platta håret, sminka sig, ta bilder på Dagens outfit
och andra bilder har kommit åt sidan just nu ;)


Nu sitter jag och kollar på New moon ♥


100508

Hej allihopa!

Har redan varit på audition och jag tycker det gick bra!
Det är ju perfekt shopping väder ute, regn! Så jag tänkte åka in till stan och kolla runt lite :P Fast det är ifall ingen vill göra nått ;)
haha, ska kolla först vad mina vänner gör idag ;)


När kommer jag få hamna i den underbara staden?
Kanske 2011??


UPDATE:
Det blir shopping imorn och idag lite pyssla om dej själv dag ;)

Jag har inte mått så bra de senaste dagarna. Har fått någon magsak, eller så är det bara mina nerver + stress som inte sammarbetar bra.
Har försökt vila och kolla på film plugga i lugn och ro.

I tisdags så var jag hemma och kollade på film, försökte plugga, läste om ljudet av ditt hjärta (min favorit).

Onsdags var jag i skolan och inte så mycket hände bara att jag blev förbannad men det var precis i slutet av skoldagen. Sen var jag hemma hos Nicole och vi latade oss :P

Igår åkte jag till skolan vilket jag redan innan förstod att det var a big mistake. Efter en halvtimme i skolan som har världens dåligaste luft gick jag hem för min mage började vandra upp mot halsen igen.

Idag var jag i skolan till lunch. Gick på musik och orientering vilket var det viktigaste.

Nu ska jag kolla på Wild Child och sen plugga!


miss you bebush!


eclipse



Gud vad jag längtar tills den kommer ut!!

100504

Är hemma idag för jag har typ en mindre maginfluensa.
Natten var ju hemsk eftersom det här började igår men då kände jag inte så mycket :P

Hahah, känner i min ena knoge att jag har ont för jag råkade springa in i en dörr på grönan ;)

 
jag och nicole på valborg

puss ♥


nu drar jag till dansen

Ni får ett klipp på mej när jag åker blå tåget :P Det är jag som skriker men så rädd är jag inte. hehe
OBS sänk volymen!!


100503

Det börjar närma sig till sommaren!
Nu i två veckor ska jag bara jobba med "steg" och sen blir det kurs, där man ska typ designa sin egna lägenhet.

Idag har jag haft en lite tråkig dag. Har varit jätte trött! Sen så hade jag glömt mina nycklar hemma men som tur var, var arbetarna här :P


HUH???

valborg- 1 maj

Vilken helg man kan ha! Shit, är helt slut men vad jag har skrattat! :P

Valborg:
Det var ju skola som vanligt, och på återsamlingen så fick vi lite dricka och våra goda muffins :P
Agneta vår lärare skulle köpa Fanta exotic men hon köpte Lemon ist, och när hon sa det blev det " LLLEMMON" haha.
Efter det var det dans, och sen drog jag till Nicci. Vi grillade och åt skit god mat.
Efter det blev det brasa, en liten en men det var roligt. När vi drog till kiosken trodde jag att jag såg Justin Bieber 2 eller nått, för de var skit lika och han var jätte söt!
Sen skulle frida hem och då såg J2 (killen vid kiosken), jag tog upp min mobil för att låtsas prata med henne :P

Jag: Hittade du din pappa??
Nicole& matilda: gjorde hon!?
Jag: jag låtsas prata!!
Alla: asgarv!

Natten:
Nej, jag är ingen fylle bitch :)
Jag och matilda slagga hos Nicci och hon puttade ner mej heeela tiden från madrassen!!

1 maj:
Gröna lund!!
Vi åkte dit på morgonen, och jag åkte hem runt 9.

Insane 3ggr
Extreme 2 ggr
Fritt fall 1 gång
blå tåget 2 ggr
flygande mattan ??
Katapulten 1 gång
slänggungan 2 ggr

Vad kul jag hade!! Jag åkte med Nicole insane alla gångerna, och nu är jag officiellt döv på ena örat och stum för att jag skrek så mkt! Vi åkte med Jonathan och hans kompis, De var bakom oss alla ggr! Det var så jobbigt för vi var upp och ner eller nått och skrek för jag trodde jag skulle dö!
Sen när jag gick hem (bokstavligen) så gick bussen bara 2 över och klockan var typ 36 så jag bestämmde mej att gå. Sen när jag är på strandvägen så ser jag två bussar efter varandra åka mot mitt håll! Men jag kom hem iallafall :P


Nicci gråter inte, bara säger nu åker vi nu åker vi :P

Idag har jag lite saker att göra, men vi hörs innan jag ska iväg och springa med Nicci :P


RSS 2.0