BILDBOMB












29 mars

Hej bloggen!

Gud så bra jag mår, fast dagen har varit lite konstig.

Först började dagen med att jag fick reda på att jag ska vara med i balkommitén och Nicole som fyllde år. Vi sjöng och hade kul. Sen var det första mötet med kommitén och vi började planera inbjudan.

Efter NP biologi drog vi till stan och åt Sushi. Mums! Sen fick jag en impuls och gjorde ett hål i årat. Ja, det gjorde jag åt nu dunkar det som satan i örat. Men snyggt är det ;)






28 mars

Hej bloggen!

Vilken rolig dag jag har haft, en sådan dag som man vill att alla dagar ska vara!
Först kommer jag till skoan och vi har en vikarie, som typ gallskrek på tjejerna i klassen. De sa att det såg jättekul ut ;)

Sen satt vi och småtråkade, då kam vår svenskalärare in till oss och frågade om vi ville jobba i matsalen. Jag skriker JAA!! Vilket jag inte borde ha gjort, jobbigt som satan. Men vi lyckades lirka oss ur städningen i köket.
Istället Gick vi ut och tog massa bilder, hoppbilder och massa annat kul. Känner att man borde börja lägga ihop alla bilder och filmklipp till en kort film om oss ;)

Efter skolan drog jag till centrum och köpte en tröja på hm, och massa mat stog också på inköpslistan. Så när jag kom hem var det bara att sätta sig och knopa i sig all mat medans jag kämpade med matten. Bu på den kan jag bara säga.

Och nyss tog jag ett bad, med ansiktsmask och bok. Så himla skönt!




Mat- inköpet

Skrattar så himla mycket åt den här bilden! Det gick inte att le för det
var typ som gips. Stelt som satan.

Nu är det dags att fixa håret! Och imorn får ni bilder från i dag.


20 mars

Godmorgon!

Sitter i soffan och är snart redo att ge mig iväg till Skärholmen och shoppa och sen se Danny uppträda. Problemet är att vi inte vet NÄR han ska uppträda. Det är så himla typiskt oss :P




19 mars

Hej bloggen!

Nu har jag varit hemma ett tag, och lördagskvällen är planerad.
Det blir att ladda ner musikalen Hair oc den ska vi sitta och kika på. Vi alla i familjen blev sugna på att kolla på den eftersom vi såg stadsteaterns Hair- musikal i måndags efter intagningsprovet.


Vi hörs sen, då jag ska visa er ryska dame Babushka


XIDE OCH DANNY

Sitter i soffan med Danni, kollar på Danny in the club. Massa mys!

18 mars

Godmorgon!

Nu sitter jag med en ganska bra hår dag och kollar på Vakna. De är ju så bäst, det är jättebra start på dagen tycker jag. Inte som de andra programmen som får mig att bli ännu sömnigare.

Idag har jag massa dans och sen drar jag ut till danni.




SOLARIUM OCH TANTER

Sitter och smälter den goda pasta och tonfisksåsen jag nyss åt, mums!

Dagen var riktigt skum ska jag säga. Satt typ hela dagen och knåpade ihop massa outfits. Fast det sjuka hände mer när vi var och simmade. Först så funkade inte bussen upp, men vi såg massa roliga männiksor. När vi skulle gå från omklädningsrummet ser vi att våra mattanter kommer in och börjar byta om. Usch!

När vi simmade hände det sjukaste! En medelåldersman som har solat solarium kommer ut och tar foto på sig själv vid bassängkanten. Jag blev riktigt äcklad för att han var orangebrun och sitter där med en kamera i handen. Han såg väl att vi kollade kollade för nar vi simmade förbi sa han något om "hahaha, jag tar kort på er". Fsn inte normal! 
Sen när vi skulle upp och till duschen så satt 5 gubbar och kollade in oss. Jag blev så himla äcklad!

 
Onaturligt!



17 mars

Godmorgon!

Trött som en apa, men jag orkar logga in och blogga.
Idag väntar massa skola, men jag har lite tid för bus. Vi slutar två och då drar vi direkt till simhallen och simmar ett par längder. Måste börja träna lite ;)




P.S DEDICATED TO DANNI

Tjena bloggen! Hur mår ni?

Jag skulle kunna skrika VÅÅÅÅR!!! Men det sägs att det ska snöa och regna imorn. Jag som trodde att vi var påväg mot bättre vägar.

Denna dag har ju såklart spenderats med skola, men idag blev det Nationella i biologi. Väldigt roligt;)
Sen satt jag och Danni i massa smårum och käkade nötter. Våra kära nötter... Vi var så desperata efter lunchen så vi hittade ett specielt rum att äta nötter i. Men det rummet är inte värt att nämna. Väl inne i rummet försökte jag fånga massa flygande nötter med munnen. Det gick dock mindre bra :P

Sen satt vi i matsalen och gjorde massa olika listor. Så tråkigt har vi i skolan.


Känner att jag ser ut som ett Fuckface idag. Vissa dagar får man känna
att man ser ut som skit.

P.S Dansprovet gick jättebra, och nu är det bara den värsta delen framför mig. Att vänta!


14 mars

Godmorgon!

Känns som att jag är uppe med tuppen på min lediga dag. Men jag kunde inte sova. Usch, börjar bli riktigt nervös. Måste vända nervositeten til att bli taggad.

Nu ska jag börja värma upp med massa tråkig balett och skit. Samtidigt ska jag försöka tvinga ner lite yougurt och Müsi.




13 mars

Hej bloggen!

Hoppas det är bättre med er än vad det är med mig. Kan inte sova, och min mage börjar oroa sig. Och i mina tankar finns massa kom ihåg skit. Har post it lappar bredvid mig och skriver upp allt. Mycket som ska hinnas med.
Jag har dessutom studiedag imorn, vilket betyder att när man ska vänta på sin tur hit och dit imorn ska jag sitta och plugga kurs. Det kanske blir bra för mina nerver.


Försöker få tankarna på andra väger genom isperation från en 12 åring!
Helt sjukt, men hon vet vad mode är ;)


12 mars

Grattis Eric!

Inte för att jag tycker att han skule vinna, Danny Eller Swingfly skulle vara bättre. Jag gjorde det jag kunde och röstde allt jag hade på de. Mer kan jag inte göra.

För övrigt har jag dansat som vanligt, men nu börjar min kropp säga ifrån. Så idag var det bara 1 timmes dans :) På måndag smäller det ju, och jag ska på musikal senare på måndagskvällen, Whiiie :D Hair på stadsteatern.





Nu ska jag forstätta att droga Me and my drum ♥

Solen Skiner Och Jag Har BloggTorka




SMOKEY EYES

Hej bloggen!

Ni kan inte ana hur bra min morgon började. Jag råkade snooza lite för länge, så jag tog en lång sovmorgon. När jag kom ner väntade Vakna TheVoice och Daniel Paris. Jag diggar snubben hårt. Kläddagen kan man också ge en stor tumme upp.

Jag kom till skolan vid 10 och drog hem vid 13. Kom hem och åt massa pommes sen pluggade jag och nu ska jag dansa. Dans varje dag. Fast det är ju så jävla kul ;)







Just nu sitter jag och lyssnar på Morgan Allings sommarprat. Hade lite tråkigt, så jag gjorde en svart sotning. Ganska sexigt ;)


-




Nybadad, nya kunskaper på film, ny plattat hår som skulle kunna tillhöra ett troll. Det är massa bra tecken på som visar att det är dags att sova. Med en stram knut så att håret lägger sig till rätta ;)


6 mars

Hejsan!

Sitter i min soffa och är ren som en barnrumpa! Visst är det najs att bara gå in i duschen använda armarna liiiite för att tvåla in sig sen är det bara att stå, efter det kliver man ur och mna är ren! Teknologi alltså ;)

Dagen spenderades hos Daniela. När vi var ute med hunden och tog en promenadish så var vi helt döda, pratade några få ord. Vilket inte är likt oss :P


Igår @Sara


OOOOOOH BURN

I found the meaning with my life... Easy A

Jag är helt besatt av filmen, kollar clip med skådespelarna, behind the scenes och såklart filmen.



FEEL THE RHYTHM AND ALL THE COLORS

Nu i vintermörkret kan man ju inte motstå alla bilder och filmer som finns på olika charterbolag.
Men idag gjorde jag inte det, utan jag satt och googlade på nästa stora resa framöver med familjen, Kuba!
Att få se bilderna gör mig svimfärdig av all längtan. Tänk att jag ska få se det här i verkligheten.

Jag har ju några resor inbokade innan, som London, New York m.m. Men den resan är den jag längtar efter mest!










-

Visar två bilder på vad jag har på mig, skjortan fick jag av Danni som fick den av Nicole. Alla älskar den, och tjejer, jag lovar att slita den med min hälsa! Den är ju så himla gullig ;)



Tidsoptimisten är här och springer. Borde gå nu nu NU!




3 mars

SOOOOOOOL!

Jag är uppe och så himla glad att solen bländar mig just nu, hehe. Sov så himla bra, säkert för att jag vågade sova med öppet fönster för första gången under hela vintern.

Dagens planer är att dra till skärholmen med Matilda. Jag måste ut till värmen och solen.
Imorn blir det massa träning, strech, balett och dans. För jag fick nemligen antagningsprovernas datum igår. För jag valde ju estetiskt program till gymnasiet, så jag måste börja jobba.


I lördags då jag var i skärholmen och hade precis klippt mig. Notera
de vackraste glasögonen :P


KICKSUIT JUMPIN ONEPIECE

Jag tyckte inte det var så snyggt. Men sen fick jag se en igår, och jag är såld! Alla Pratar om de, om hur nice det skulle vara att mysa med sin kille framför en film i varsin kicksuit. Men en pojke eller ej, jag dog!
De var så mysiga. Sen tyckte jag att min rumpa blev extra snygg i de ;)








RSS 2.0