31 augusti

Halloj!

Hemma från en jobbig dag nu. Stod i köket idag igen, och orkade inte plugga resten av dagen. Men som tur hade vi Upgrades idag, vilket betyder att de hjälper oss och plugga så att man slipper plugga hemma. Det är skitbra! Man hinner med det mesta och behöver inte plugga hemma sen. Det är bara i 2 timmar, så jag slutade alltså 4 idag... Men det var det värt!

Snart ska jag på dans, ja igen! Men jag har dans nästan varje vardag, föruom på torsdagar.


Jeans- Gina Tricot
Vitt linne- H&M
Kofta- Ungern


Träning, varför orkar jag med detta?

Sitter och är helt slut. Fan. Och nu har jag dans också... BLÄÄÄ


Vicci







"hej jag vill ta på agnetas röömpa" :P Skämt osido


REEBOK EASYTONE

Jag har tänkt att börja powerwalka och vill ha ett par skor jag kan rocka i. Kollat runt lite och Reebok Easytone verkar vara bra, och de ska forma benen och rumpan!






30 augusti

Hej!

Nu är jag hemma från skolan och kollar på ANTM 5. Lite kul med all drama.

Idag hade jag tänkt att jag skulle plugga massa. Men sen fick jag inget sms från min lärare om att vi börjar 9. Sen kommer man på att man ska stå i matsalen en heeel vecka så jag kommer missa allt!
I matsalen var det så himla jobbigt men ganska kul. Jag och Matilda jobbade i disken, och vi var fan bäst. Värsta sammarbete.
Sen jobbade jag med HKK fast det gick inte så jättebra.. På återsamlingen så använde jag Fridas kamera, hoppas hon laddar upp de snart ;)


Kör på fjortis läppar nu, för jag har fått så torra läppar. Har inte haft det
Förut så har jag inte haft det problemet :P


HKK

Jaha, nu kommer den fruktade HKK uppgiften! Darrar. Rädda mej!


Ska lära mej om fetter och så.

(Sen kommer ett Bad som jag tycker jag behöver. Innan kör jag olivolja i håret, den bästa inpackningen jag vet! Prova om ni har torrt och yvit hår, viktigt att ha schampo ach balsam i efteråt!)


29 augusti

Sitter här i mitt vardagsrum bland alla pysselsaker. Fixade lite med skolsaker och så.

Idag har jag inga planer, bara lite småskaer sam att bada, plugga och smaka på mammas bakelse... Kanske det slutar med att jag äter upp hela ;P

Men vi hörs väl här i mellan alla saker!




PARANOID

Hej hej! Har precis kommit hem från Matilda. Det var jättekul!

Hon mötte upp mej, sen skulle vi cyckla och köpa godis, aldrig mer ska jag använda den cyckeln. Vi skrattade så himla mycket, för matilda fick använda hennes brorsas cyckel och den var typ på 1:ans växel och min kändes som på växel 100 eller nått. Men vi klarade oss.

Sen kollade vi på film tills det var dags att röra sej hemmåt.

När vi kom fram till hennes busstation så släktes lamporna och ett konstigt ljud började låta, som om någon slipade nått. Jag sa att det bara var en kråka eller nått. När lamporna tände sig så kollar jag upp mot berget där ljudet kom ifrån och som hade börjat igen. Då ser jag en klump röra på sej. Vi blev skiträdda, men skämtade till med att vi kommer skratta åt det här senare. Sen börjar gubbarna röra sej mot oss, ner från berget. Jag blev skiträdd och jag tror nog Matilda med. Vi gick mot torget för att vara på lite bättre plats än en busskub. Men männen går fortfarande mot oss så jag ber att par med hund typ stanna med oss. De typ skämtade och sa att det inte var några problem. Då kom bussen som hade varit försenad.

Jag sms Matilda sen och hon sa att paret var jättesköna och att de följde henne hem och så. Ni kanske tycker att vi var barnsliga och så, men fyfan vad jag var rädd. Jag är inte sån som sätt många fulla människor på nära håll och så jag var nära på att bajsa på mej :P


I’m caught in a nightmare cant wake up
If you hear my cry, running through her streets
I’m about to freak
Come on rescue me


Jonas brothers var mina idoler för typ 2 år sedan, om ni ville veta :P


LÄNGTAR


Hösten kommer...

Nu är jag hemma från Skärholmen, gick runt och letade efter ett par svart jeans, som jag har suktat efter... Sen hittade jag mina höstskor 2010! Mumma säger jag bara... Fast jag köpte inte de idag, vill köpa de när det är dags för hösten på allvar :P



datorn vill inte rotera! De kommer från cubus 199 :-

Det är inte de här skorna, men mycket liknande. Wedins 1195 :-


TOP 4

Sitter uppe och väntar på att badrummet ska bli ledigt... Medans jag väntar kollar jag på SYTYCD. Det är ju final nästa vecka!

Idag ska jag till skärholmen och kolla runt lite ;)


äntligen kort på mej som är med utsläppt hår och som inte är flera dagar gammalt

Nu är jag mätt och glad efter dansen. Jag dansade i svarta tajts och en tunika, så jag hoppade i mina ballerinas med nitar på och min kappa ni vet ;)
Kände mej rå snygg! *Grr*





Godnatt, ska sova nu :P


Dansen snart, först bilder från lida..




älskar den här på vicci och kajsa

Bajs på lida



denna är också bra



MAAAAAT!!

Ville inte vara med på bild längre så jag trog till med "jag-sitter-och-bajsar" minen...

Vi förskökte iaf! (interskämt)


27 augusti

Nu är jag tillbaka från skolan. Vi hade haldag idag, vilket betyder att vi slutade vid lunch.

 Idag hade vi genomgång på idrott och sen musik. Jag kommer missa den roligaste saken denna termin för jag åker till Thailand. Resten av 9orna kommer få uppträda med egna låtar ochh allt, medans jag kommer få spela gittar för elevrådet, Gud vad kul!

Nu sitter jag och tråkar, ska göra massa saker innan jag åker till dansen. Duscha, platta håret och.. Jag vet inte vad jag ska göra mer :P


Lånade Kajsas nagellack idag, men det är inte mina naglar på bilden, den är snodd från Google ;)


Dagens låt, får rysningar av den..


dagens i Lida


Kofta- H&M
Linne- H&M
Jeans- Ungern


26 augusti

Hej mina friska läsare, hur har er dag varit?

Min var väl helt ok. Hade ingen dans idag vilket är ganska skönt. Jag ska ta och försöka ta och plugga lite svenksa snart. Men bara lite!

Idag var vi på Lida, så jag hade sovmorgon. Fick springa imorse till bussen, men jag hann! På Lida var det jättekallt, frös ju nästan rumpan av mej :P
Tpog lite bilder med Fridas systemkamera. Det blev jättebra bilder ju! I love Frajdas baby. Vi fick typ tävla lite och så, en var det att vänta på bussen i typ 40 min, jättekul!

Juste det var jättemånga myggor där, fick ett bett på kinden, det var väl lite mindre kul att gå runt och klia på kinden hela tiden.




Godnatt

Nu är jag hemma och redo för sängen. Imorgon blir det äventyrsdag typ, ska till lida med alla 9:or. Får se hur det går :P


För några dagar sen.


DANS

Nu drar jag til dansen, men jag ska bara sitta och kolla på... Vill inte bli typ skit sjuk och ligga helt död i två veckor. Och jag måste sitta och kolla på för annars blir jag kickad från dansen typ, eller min lärare blir skit sur!


Gammal bild, fastnar inte idag.


BUMPY RIDE


DAGENS OUTFIT


Tröja- mammas gamla
Linne under- veromoda
Jeans- ungern


25 augusti

Hej hopp!

Hemma från skolan idag! Rolig dag ed massa skratt och plugg.
Visst är det bra att ha ett roligt år som man kan drömma sej tillbaka och minnas det roliga man har gjort! Idag lurade vi andra med att vi var gandalf och levererade varor till nån i skolan. Det var jättekul!

Känner mej jättebajsig idag, håret, kläder och den förkylningen som ligger under ytan och vill inte gå någontans. Inte så att den försvinner och inte så att den blir värre... Jättekul! Jättekul också att man blir typ nerstirrade av massa skumma människor idag, kan nog tänka vad det beror på.




BLÄBLÄBLÄ

Skulle vara i danssalen på tegnerslunden och svettas som en gris, men nej! Pappa har smittat mej med typ förkylning och jag mår inte bra!

Får väl försöka åka till dansen imorn, men det blir nog bara sitta och kolla på.




Skoldag nr 2, check

Tillbaka från skolan nu.. Eller det var jag för flera timmar sen, men jag är så trött så jag softade i soffan, vilket igentligen inte får hända. Måste plugga stenhårt den här terminen, och jag slutar ju två veckor innan alla andra!

Men det ska man inte deppa över för det är en väldigt fin resa sm kommer då!

Nu tycker jag ni ska hjälpa mej, för jag ska designa min loggbok på ett lite kul sätt. Bild på mej, framsidan och baksidan;


           Framsida                                  Baksida


       Framsida                                  Baksia



DANS

Nu drar till min dans i stan!






SKUUUULA

Tjihoo!

Idag var det skola, första dagen.

Det var jättekonstigt att vara klarvaken när klockan ringde kl 6! Värkar som att jag är lite utvilad efter sommaren. Men det kommer nog förändras nu under veckan. Det kändes konstigt att vara tillbaka och se alla, men visst var jag lite taggad.

Sen har vi fått en ny rektor som är hemsk. Typ att hennes jobb är att göra vårat sista år ett helvete =(


Kofta från Ungern
Linne- Zara
Jeans- Gina Tricot
Vita Conversre


22 augusti

Godmorgon!

Ligger i sängen och njuter av att det är min sista morgon på lovet!
Japp, för imorgon börjar skolan igen. Lite längtar jag faktiskt.. Men bara lite. Jag tror inte jag ska springa nu på morgonen för min balans är inte riktigt bra, men det blir ikväll ist.





PRINSESSA

Ja, mina kära gullungar. Det är dags för mej att krypa ner i säng och sova sött så att jg kan gå upp i tid imorgon. Imorgon får vi gäster, två små gulliga faktiskt. Längtar!

De kommer vid 14, och jag ska upp runt 9 för att kunna springa lite innan, och få bort träningsvärken. Den lär nog hålla i sej imorgon också =(






Mitt hår är blött, jag tog nämligen ett bad för nån timme sedan.


MATILDA

Denna söta sötnos fyller femton idag!



Me and my baby boo

♥♥

PIIIIP,PIIIIP

Sitter i mitt rum och har ont i hela kroppen. Kan knappt röra mej utan att det hugger till i musklerna.
Veronica sitter bredvid mej och leker med min väckarklocka. Den piper inte förän man trycker på av knappen. Nu har den pipit i fyra minuter. Gud, varför gav du mej denna syster?

Jag hittade ett jätteroligt klipp på Josefines ena blogg. Jag trodde jag skulle kissa på mej :P


HAHHHHAA!!! Jag älskar från 0.48, när han börjar sjunga och allt :P


NUUUU!!

Nu ska jag sussa, det lovar jag!

Ska sova sött till denna..


MUMMA


FALL

De flesta av er sitter nog och kollar på Sagan om ringen. Det gjorde jag iaf men den var lite tråkig så jag får kolla en annan gång. Sen tror jag inte att den är nästan 4 timmar, utan det är 3an som älskar att visa reklam som gör den så lång.

Innan jag ska sussa så ska jag skriva ner en liten dröm jag hade. Gud! Den drömmen var underbar. Ska skriva ner och försöka fånga hela känslan i drömmen. Good luck to me.

Juste! Om ni vill veta så kommer jag gå runt med världens största blåmärken imorgon. Vi ska falla i dansen och en gång föll jag illa så jag trodde att jag brytit min vänstra sida flera gånger. Men då drog min lärare upp mej och sa att golvet är en dansares bästa vän, och direkt efter kommer spegeln. Detta sa hon med glimten i ögat ;-)


Typ såhär ska jag falla fast framåt. Lite läskigt första gången..


BAMBI

Nu är jag hemma från dansen!

Det är jätte skönt att vara tillbaka, men såklart har man inte rört på sej ett dugg under sommaren. Nu skriker mina muskler "NEEEEJ!!" och darrar för varje steg jag tar. Men det ska vi ändra på. Endorfinet sattes igång på direkten och jag ville bara hoppa upp till himlen och studsa på varje moln.

Vi har en jätterolig dans på moderna, och sen en medley med en annan grupp som har temat Mardröm tror jag.


Denna har vi på moderna


20 augusti

Hej hopp!

Idag är jag på bra humör, vet  ni varför? Jo, jag börjar dansa idag! Nu börjar man gå tillbaka till det normala vilket är skönt efter att slappt sommarlov. Idag är det den jobbiga dagen, för jag har två lektioner direkt efter varandra! Men jag älskar det så för mej gör det inget

Just nu sitter jag med lite roliga tofsar i håret för att få det lite lockigt:P


Jag känner mej som en husa.. Tänker nog mest på henne i Emil i Lönneberga :P


HUMAN TARGET

Sitter och kollar på Human Target medans jag gör mej iordning för sängen ;)




Hörs imorgon Pussungar ♥

KORT

Nu skule jag vara på väg till skolan för att ha möte, men min lärare har fått stäbandsinflamation. Kul! Har ingenting att göra och ska bara ligga framför tvn en hel dag -.-

Frisören var jätteduktig, och jag var tvungen att klippa jäääätte mycket. typ 6 cm! =(






19 augusti

Godmorgon!

Jag hann inte att blogga igår eftersom jag plattade håret ist :P
Jag och Nicole drog och kollade på Vampyrer Suger, den var faktiskt rolig! Men inte bätter än de äkta filmerna! hehe....
Visste ni att jag är skit pinsam? Jo, som att jag skulle beställa taimat. Kyckling med Cashenötter. Men smart som man är säger jag bara Cashenötter. Han i kassan kollade på mej och sa; Eeh, bara cashenötter? Jag svarade; Oj, Chicken With Cashenötter!!!

Nu ska jag äta och sen ska jag klippa mej. När jag kommer hem en snabbis och visar hur det blev och sen min Dagens Outfit..


Mitt hår just nu. Kommer gråta blod när de klipper av det.


JAG HAR SKILLS



Nu ska jag kolla på Laguna Beach, så himla kul, och ett plus på att Sephen är såååå himla söt! ;)

18 augusti

Godmorgon mina sexiga läsare.

Vaknade alldeles nyss (!!!), fast jag har försökt gå tillbaka lite till vanliga tidera. Men jag lyckas inte! Ska fan gå och lägga mej kl 21 så att jag kommer upp vid 9 imorn. Ska nämligen klippa mej halv 12, vilket är den tiden jag brukar vakna.

Nu ska jag baka scones och sen ska jag dansa och strecha lite ;)



c´ya ♥

SKA BLI FRÄSH

Någonting bra som jag gjorde idag var attboka tid hos frisören, så att jag kommer ha ett fräsht hår till skolstarten. 

Just nu:


Risigt eller hur?

Hoppas på detta:




HYPAD




Fick ett samtal alldeles nyss från min lärare och nu är jag taggad. Ni kan inte ana hur glad jag är. Och detta får jag göra med min roliga vän Frida!

När jag gick i femman ville jag bli kamratstödjare, för jag tyckte jag passade perfekt. Men den mobbade ungen som jag var så blev jag inte vald. Ja, jag var mobbad när jag gick i lågstaddiet.
Och nu hade lärarne i min skola pratat om vem som var en bra kandidat, och lilla jag bev vald med Frida! Jag är helt föevånad eftersom jag bara gått en termin i den här skolan. Ni kanske inte tycker det är en stor sak men att JAG blev vald är lite kul :P

Sen så igår kom jag in i pluggandet att jag inte kan sluta, och sitter och pluggar lite nu.
JAAAAAAAAG ÄÄÄÄR TAAAAAGGAAAAAD!!


HUND

Sitter och kollar på olika kennlar och valpar. Vill ju så gärna ha en hund men vi kan inte för vi har ingen som kan passa den lilla :(
Kollar på chihuahua valpat och rottweiler valpar.





♥♥♥

SNUSKOLJA

Hur många började läsa det här inlägget för rubriken?

Jag bara skämtar med er ;)
Sitter hemma helt ensam och kollar på tv, surfar runt, kollar på skor/kläder och pluggar faktiskt lite:P Men bara kollar igenom vad jag ska lära mej nu i höst.

Var precis ute och tvättade min gamla cyckel som vi ska sälja iag och jag blev oljig så att det inte gick bort och nun ser jag ut som en mekaniker..






SEEEEXIIIIIG


IAN

Har precis kollat klart på världens sorgligaste film som har skapats, och det är inte Titanic.
Den heter If Only, och handlar om ett par i london. Killen, Ian älskar sin flickvän men han har en uruseldag. Denna dag gör de slut utanför deras favorit resturang, och när hon åker därifrån så krockar hennes taxi och hon dör.

Men han får en andracgans och försöker undvika att det hemska ska hända. Men massa tecken dyker upp och han inser att det går inte att undvika olyckan. Allt i filmen snurrar runt klockslaget 11, och när den är fem i 11 så hamnar de utanför resturangen. Ian vet vad som kommer hända och säger ett så somantiskt och ett så vackert tal att tom mett hjärta brister.
Han sätter sej i taxin med henne och när han vet att den andra bilen ska komma så slänger han sej över henne och räddar henne.

Just nu rinner bara tårarna, och jag kan inte sluta kolla på det här klippet, som är sex månader efter Ians död;


(Förlåt för texten men det var den bästa videon jag hittade och som inte var dubbad på spanska)

♥♥♥

NU SKA JAG MYSA NER MEJ UNDER ETT TJOCKT TÄCKE OCH KOLLA PÅ FILM


Jag har ett menshumör men jag ler vidare imorn...


RÖSTA!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!



Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!



Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


HGfglhkfjhpfsgk

Sitter och har skit tråkigt!

Igår var jag på the Voice, och det var jätte svårt  och se, komma fram m.m.
Sen sov Matilda hemma hos mej, och vi hade jättekul. Pratade till långt in på natten. Hon drog hem för några timmar sen och nu sitter jag och har tråkigt :(



zzzzZZZZZZzzzZzZZZ


ÅÅH HERREGUD!

Blev precis sminkad avmin babysister, och ja... Resultatet;






SEEEEG

Gud vilken seg dag! Svetten bara rinner fast det är moln! Jaha nu regnar det och solen skiner! Vad fan är det här för väder?
Går runt i strandklänning och bara vet inte vad jag ska göra.


man ser hur seg jag är...


VART FINNS LUFTKONDITIONERINEN?

Jag håller på att dööööööööö. Det är så himla varmt och jag har tråkigt.. :(
Jag ska gå och lägga mej och läsa lite, hoppas det finns luft i mitt rum.
Men tur att detta inte är ungern, för i sommar var det så varmt i Budapest på natten så att ute på balkongen var det fan 26 eller mer. Svetten bara rann från mej och man kunde inte ens nudda ett täcke utan att tro att det var jordens undergång som var  påväg att hända :P


såhär känner jag just nu ;S


DAGENS OUTFIT


Tröja- jc
Short- GinaTricot
Svarta Converse
Fransväska- H&M




SVU

Sitter framför tv:n och väntar på att Law And Order : svu ska börja på 9:an ;)
Min mage är full med god mat, jag har ätit nästan enhalv daim-tårta, när vi var nere i centrum för några minuter sedan så köpte vi chips som nu väntar på mej :P

Bio var bra, inte min favorit, men den var värd att se! Jag och vevve tog lite bilder på tågstationen är som ni kan få se ;)


jag fick tidningsbläck på pannan.







Vevve sa att jag alltid gör samma min på varje bil, här har ni en annan min! :P


13 augusti

Godmorgon!




såhär känner jag mej.


CSI Miami

Sitter nu ensam och "myser" framför CSI miami. Detta är en perfekt tv- kväll, det var en episod innan och sen kommer det en till!

Förresten bokade jag något kul idag. Jag och min syster ska kolla på bio imorgon innan jag drar till Ung08. Vi kollade på måga trailers, men alla är så seriösa, så vi valde Som Hund&Katt. Eller aa, jag tror den heter så :P








Hörs imorn pussungar ♥

JAG + CYCKEL = HELVETE

Det gick såhimla dåligt men nu är vi hemma!


Ser ni matgrädden i min väska?


12 augusti

Godmorgon!

Sitter med Laptopen på magen och filen är redan i magen. Mamma väckte mej 10 och sa att jag skulle komma och äta, men jag latade mej till kvart i 11. Sen åt vi, och nu är jag här :P

Idag har jag inga planer, kanske jag ska till Vitabergsparken där det är dansfestival. Kommer gå dit flitigt nästa vecka för då dansar Sveriges bästa baletter ;)





PUSS

DAGENS OUTFIT



Detta sprang jag runt i;

Linne- Bikbok
Ljusa jeans- Kapphal
Kofta- H&M
+ Fransväska och Vita Converse


ALDRIG BLIR KALL

Ja ni som läser detta. Nu är jag hemma från en rolig kväll.
Ung08 var inte en jättestor grej men det var kul. Bara några tips; Det är skiiiit mycket folk i Stockholm nu för att det är ju Festival veckan. Sen att alla "bås" stänger runt sju ;)

Vi gick runt där, sen blev vi törstiga så vi gick och köpte dricka, och sen satte vi oss vid Dramaten. Vi pratade och jag och Matilda som är lite scenapor fick "en nostalgi över oss, ett slags lugn" :P Vi ska banne mej jobba där!!
Visste ni att det finns en staty där som är såå himla läskig men skit cool? Den föreställer en gammal tant och statyn blir aldrig kall, utan att den är lite varm? Det är ju hur coolt som helst!
Sen gick vi till PK- huset och kollade på mina drömmskor. Jag har bestämt mej, jag ska köpa de!

Sen var det tillbaka till Kungsan men då hade alla bås stängt, och vi hängde mest vid scenen.



Sen har vi mej :p


ANKA

Igår när jag kollade på filmen Nine så hade jag tråkigt. Så jag satte igång och lekte anka framför kameran :P


Vacker?? har massa sånna bilder på datorn. Har jag så ofta tråkigt :O


SES VI DÄR ??

Sitter här och väntar på att en timme ska gå då jag ska träffa Matilda och Ewa för att besöka Ung 08. Första gången jag går dit, har inte varit så inne i det. Men någon gång måste man väl testa :P





c´ya! ♥

11 augusti

Godmorgon!

Sitter i min lillasysters rum och gör henne sällskap. Hon håller nämligen på att rensa garderoben. Och jag lovar att det finns mycket att rensa.
Hahahaahahahahahahhahahahahahahah, Hon sträckte sin rumpa alldeles nyss, och nu går hon runt och fåmar om att hon har ont i rumpan "Aj min rumpa"... Pappa jobbar hemma idag och håller på att reäna Veronica just nu, typ knäböj. Synen är riktigt rolig :P


Detta skulle kunna vara Veronica fast inte så glad som hon på bilden :P


BÄSTA



Jag kissade nästan på mej första gången jag såg den på tv. Alla som känner mej vet att jag inte har sån här humor, men nu kunde jag inte sluta skratta, det bara rann tårar. Tur att vi har badrummet så nära teven för jag var JÄÄÄÄTTE nära på att kissa på mej.. :P


NINE

Gardinerna är nerdragna, filmen istoppad, lurarna i öronen och min mjukiskläder är på. Nu är det dags för att kolla på filmen Nine. Den har ju fått bra kritik så jag hoppas på den.




Ung 08?

Sitter här och väntar på att någon ska vakna eller att min pappa ska svara så att jag kan få mina pengar till min mobil. Allstå försöker jag styra upp någonting hära. Kanske ung 08 som har sin stapel idag, men jag vet inte om det är någonting för mej, hahahah

 
igår efter att jag tog en skön jogging/powerwalk runda


HÖSTMODE 2010

Som sagt har jag kikat runt lite på internet idag om vad man ska ha på sej nu i höst. Det är ganska spännande saker, men det mästa tycker jag liknar som förra årets höst/vinter lite granna.

1. GLAMROCK


2. SKINN





3.FUSKPÄLS


4.FÅRSKINN




Som sagt tänker jag inte använda så mycket av detta, men ni kan göra det. När jag var innte på H&Ms hemsida fick jag äkta insperation. Lite romantiskt, Denim, skortor, koftor, boots.







Fattar ni?

Och sen till skorna, som jag tycker man ska ha i garderoven :P





Pussar ♥


HJGHJGJGHJ

VAAAAAARFÖÖÖÖÖÖRRRRRR!!!!!?????
Jag har fan kämpat med att sätta ihop ett fint inlägg till er om Höstmodet!!!! Men tror ni att Blogg.se vill att man ska kunna ladda upp en bild då?? NEJ...
Blir så himla sur, har kämpat med att samla bilder åt er och allt =( *snyftGRRsnyft*


MEDIA MARKT

Nu ska jag gå och köpa batteri till min förrra mobil, minns ni att jag råkade tappa bort batteriet? :P
Japp, nu är det dags att fixa det.. Nu efter nästa 4 månader ;)


Till denna ska jag fixa batteriet..


MICHELLE PHAN

Sitter och får väldigt bra insperation av en av mina favorit Makeup artister som finns på Youtube. Hon heter Michelle Phan och har ett eget märke som jag tror heter IQQU.
Hon är så himla duktig! Här har ni lite bilder på färdiga sminkningar som hon har gjort. Och det är hon som är på bilderna ;)












DRÖMMARNA NÄRMAR SEJ.. FRÅN 11 MÅNADER TILL NU BARA 4 MÅNADER

Medans det är riktigt bajsväder (jag får skylla mej själv, igår sa jag att jag gillade regn och höst) drömmer jag mej bort till December då jag åker till Thailand.

Jag har redan varit där två gånger innan och vi har bott på samma ställe två gånger, men där är det är inte så vackert med palmer och så som alla andra säger att det är :P
Men nu så! Nu ska vi till de finaste delarna av Thailand. Till paradiset Phuket..
Längtar in åt helvete mycket ;-)
Det är nu man ska shoppa inför Thailand för i vinter blir det nog svårt att hitta sommarkläder. Så idag kom mamma hem med en till strandklänning ;)

Det här är mina nuvarande strandklänningar:


JC, Från Nicci, JC, MQ



HUR LYCKAS JAG!?

Jag gick och lade mej vid tolv igår, men ändå lyckas jag att vakna nu!!! Jag trodde kl var typ tio när pappa kommer in och säger att jag borde vakna för att kl är halv två!
Inte bra asså...

Men idag skulle jag shoppa men mamma och min kusse orkade nog inte vänta så de åkte utan mej :(
Men imorn ska jag ta igen det och åka och shoppa, Vill nån följa med?










HUH?

Jag brukar inte komentera sånt här, men nu kunde jag inte lägga det bakom mej! Alla har nog märkt att Kissie redigerar sina bilder. Jag tycker att man kan göra det för skoj, men när man förfalskar sitt utseende så att alla tror att man ser ut så är ju inte riktigt ok...

Kolla här! :


utan redigering


med redigering...

Jaja, vi ska inte lägga oss i sådaant här tycker jag :P


FAME

Kolla vad jag fick hem i posten idag. Väntat sedan maj.. Ni vet, den som väntar på något bra väntar aldrig för länge :)








GLAAAAD!!









BIRKA PARADISE

Nu drar jag och mina homies på kryssning. Vi kommer hem imorn och jag förväntar mej en galen natt! Tänk på mej om ni är vakna vi 1 ;)

Väskan blev precis packad och vi åker hemirfån om mindre än en halvtimme...


Sarta Converse till detta ;)


KISSES♥

RSS 2.0