30 september

Vet ni hur många grader det är dennna dag? -2 grader! Ja, hösten är här. Sista september. Så vad har jag planerat denna kalla dag?

Först ska jag till tandregleringen, sen så är det skola till 2. Jag tror jag ska dra hem och plugga lite. Men jag kanske är med någon idag ;)


Jag för ca en halvtimme sen.

Nu ska jag platta håret lite och sen promenera till tåget. Brukar annars ta bussen :P


S.O.V.A

Nu är jag hemma från dansen, och är helt slut. Inte bara för att det var jobbigt på dansen utan för att jag är så jävla trött. Jag behöver sova massa! Det kan jag kanske ta igen med imorn för jag har ingen dans och jag har sovmorgon imron :P Ska till tandregleringen och jag säga till de att den måste bort innan november. Då åker den ut har jag bestämt ;)


Jag är lika död som blomman i vårat klassrum


LITE TTRÅK KAN SLUTA SOM NÅGOT BRA




Jag hade det tråkigt här hemma, som jag har typ varje dag i veckan pga dansen :( Därför har jag tänkt sluta på en dans men jag vet inte vilken. Fast jag tror jag har bestämt mig. Det blir nog att jag släpper Lasse Külers för det är för överreklamerat. Man lär sig inte mycket, det är bara pengar som gäller. På det andra stället jag dansar är det mer "jag dansar för att det är kul", man längtar till att gå dit.

Okej nu till saken, jag hade det väldigt tråkigt och så kom på att mitt hår är lite fettigt. Så jag tvättade håret och sitter nu med inpackning i håret.
Så nu ska jag tvätta ur det och sen dränka det i silikondroppar ;)


Rysningar

Jag får rysningar av hans röst! Den är ju underbar. Och om jag får säga det, så är han hundra gånger bättre än Zac Efron! :O Och nu säger jag det med ett hjärta som har tillhör HSM
Men mannen kan sjunga ;)




28 september

Nu sitter jag här i min soffa och är helt död.
Asså jag är verkligen jättetrött och vet inte vad som kan vara orsaken. Kanske att jag var 1 timme extra i skolan idag? Puh, det måste vara det för det var ju såå himla jobbigt och sitta till 15 :P
Bortskämd?

Som sagt sitter jag i soffan men jag kan inte slappna av för jag kan inte knäcka min rygg! Ja, det låter lite konstigt. Men ni vet känslan man har i ryggraden? Den är obehaglig och så. Så nu funderar jag seriöst på att gå till en kiropraktor som kan fixa min rygg. Men det skulle vara skumt att bli vriden och vänd så att det kankar hela tiden. Blää ;)




Två bilder från vandringen..


27 september

Nu sitter jag och kollar på Tyra Banks show. Äter samtidigt och funderar på vad jag ska hitta på. Det finns inte så mycket på tv och jag är ganska uttråkad.

Men här har ni dagens outfit.



Kofta- MQ
Linne- Jc
Jeans- Gina Tricot
Boots- Eurosko
Jacka- Jofama by Kenza


BH

Nu sitter jag i skolan och tråkar. Om typ en minut kommer jag attackera Matilda, som filosoferar om BHar och killar. Vi har kommit fram till en sak. Killar är korkade. och att det är najs att se en kille gråta. Fast man blir chockad om de gör det. Lite Weird va?


Såhär känner jag mig just nu.
Säg lycka till till Matilda.



Mitt Stjärntecken

Jag fyller ju år i maj, 23 maj om man ska vara exakt. Jag googlade mina egenskaper och jag tycker de passar ganska bra :P

 Bra egenskaper: anpasslig,tydlig, kommunikativ, nyfiken, intellektuell, charmig, underhållande, vitsig, äventyrlig, vänlig.

 Dåliga egenskaper: inbilsk, otålig, fåfäng, kritisk, för lekfull, skrytsam,komplicerad, ytlig,temperamentsfull

Sen passar jag med vattumannen:

Tvillingarna – Vattumannen

Ni har mycket gemensamt och passar varandra som hand i handske. Kärleken låter ni ingå naturligt i gemenskapen. Ni lever konfliktlöst och har stora chanser till varaktig harmoni. Här kryddas ett gott kamratskap med en lagom portion sinnlighet.








DECEMBER

Gud vad jag längtar till December. Eller till julen. Det är min favorittid på året. Mörkt ute redan 3, varma jackor, fint pyntat överallt, stämningen.

När jag tänker på allt detta för jag magknip, längtar så himla mycket till julen, men jag kommer missa julruschen. Medans ni stressar med julklappar och så ligger jag och steker på stranden. Men jag kommer sakna justressen :(

Låt bilderna tala:










Det bästa av allt! Drottninggatan. Jag kan få en impuls att åka in och bara
gå runt där. Älskar stan över huvudtaget! Ska flytta dit när jag har råd ;)


26 september

Nu sitter jag och försöker städa mitt rum som är ett stort behov av en damsugare. Men det går inte, jag kan inte slita mig från datorn. Nörd varning kanske :P

Farmor är här och lyssnar på gammal jazz. Det låter väl okej, fast jag försöker överrösta musiken med den allra bästa städarmusiken ever! ABBA.


All natural idag. Inge smink och inget plattat hår. Blir plattångsförbud denn vecka.
Hur länge tror ni det håller? Kanske bara några timmar. 

Drar till Matilda vid 6 så vi hörs innan ;)


ITALIANO

Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Och att mamma och veronica ska komma hem så att vi kan börja äta.
Medans jag kollar på Family Guy tog jag lite bilder :O








PEARBERRY

Nu har jag placerat mig i soffan, men måste lyfta på den tunga röven och städa marsvinens bur -.-
Jag kom faktiskt inte hem från stan nu utan för fleeera timmar sen. Men de timmarna har jag spenderat i badkaret och blivit ren efter Paradiset. Så nu skriker alla mina porer "JAG ÄR REN!" 
Nu måste jag bara få mina marsvin att skrika det.

Tänkte visa er dagens shopping. 

 
Från Vänster Uppifrån och ner:
Loreal Shampo för torrt hår, Bodylotion Bodcology (luktar päron och jordgubbe), Garniers ansiktskräm, Loreals Inpackning (isället för balsam), silikondroppar.


Kofta från MQ 699 :-
Stor krage och man knäpper den med en gigantisk säkerhetsnål.



Vinterjacka från Fred Perry (hittar man på MQ). ca 3000 :-


25 september

God morgon bloggen!

Nu ligger jag i min säng och försöker vakna. Mamma kom in för en halvtimme sen och frågade om jag vill följa med till stan. Visst vill jag det ;) Nu ska jag hitta en kofta, sen så ska vi leta efter jacka. Vintern är ju snart här :(

Ni anar inte hur skönt det var att sova i sin egna säng och inte i en sovsäck. Jag kände mig som en uppstoppad korv när jag sov. Inte bra!

Imorgon ska jag försöka vara med min baby boo. Vi har ju massa att prata om. 

 


ZZzzZZzzz

Nu är det dags för mig att sova.




TWO



Här är två bilder från igårkväll. När vi kom fram efter att ha vandrat 15 km så packade vi upp allting och fixade sovplatserna. Sen grillade vi korv och gick in i rummet ich chillade. Vi gick ut och grillade marshmallows och berättade massa historier. Man stank efteråt men det var det värt! Gud vad mysigt det var.


GULLIG

Matilda gjorde en video om alla tjejer i skolan. Skit gullig ;)


HEMMA

Nu är jag hemma från vandringen med skolan. Gud vad skönt det var när jag plaserade min trötta rumpa i soffan och bara sätta på datan och TV:n.

Jag har inte ork att skriva om vad som hände och så, för jag har dans idag! Ja, nu när jag är så trött.


Ett coolt träd vi såg idag. Det var vackert där ute och kanske 45 minuter härifrån!


HEHE





Nytt sätt att packa på!

P.S Jag tror inte frida visste att jag tog bilden plus att mitt öga är helt cp, ser ni det :P



TJEJER

Jag vet att jag inte har bloggat, men jag har inte haft tid ;)

Idag har jag haft en bra dag. Fast nu på kvällen var det jobbigt. Satt fast i packningen och visste inte vart jag skulle ta vägen. Skulle köpa pasta, fixa kläder till imorgon, göra luffargodis och massa massa annat.


Alla tjejer igår. Världens bästa! ♥


THE LOCKERS

Nu är jag hemma från dansen. Puh säger jag bara. Idag lärde vi oss nämligen om locking. Hjärngympa mina damer och herrar!

Men gud vad kul det var. Fick en insperation inför spex som är snart ;)


BÄÄÄÄÄÄÄÄST JAAAAAAG ÄÄÄÄÄÄR!

Nu är jag klar med svenskan, hör ni det? JAG ÄR KLAR MED SVENSKAN!
Är så himla stolt nu att det känns ända in i benmärgen.


Fröken järntand är framme och ler stort :D


DAGENS OUTFIT



Linne- H&M
Jeans- Cubus
Kofta- esprit (?)
Halsband- Philip russel
Skor- Eurosko


Hemma

Jag skulle ha slutat om en kvart men jag stack hem för att maten var skit. Så nu ska jag stänga av Oprah och fixa mat senär det bara att plugga igen det jag skulle ha pluggat i skolan ;)




VANDRA

Hej på er!

Nu har jag varit på möte och vi pratade om vandring. Ja, på torsdag till fredag ska jag vandra och bo i en lada. Skit kul! Fast jag ska vandra med Frida, så humor och skoj ska följa med.

Nu väntar jag på lunchen, MAGEN KURRAR! Hoppas det är gott.




Godnatt



Nu säger jag godnatt och för er som stannar uppe, fortsatt trevlig kväll!
Jag ska krypa ner i min säng och läsa, men det blir inte länge för imorn är det skola!

Efter skolan imorn drar jag och Matilda till Skärholmen och jag ska leta efter halsukar, behövs känner jag. Mornarna är väldigt kyliga nu ;) Sen ska jag leta efter stickad härlig kofta. Låter det bra?


Drunknar

Sitter och skriver på min svenska, vilket inte går. Blir störd av massa bråk. Vad ska man kalla detta? Jo, vardags mat för Paula Martin :(




BILLIONER LOVE

Det är kärlek mellan mig och Bruno Mars som spelar gitarr. Mumma säger jag bara.




19 september.

God dag på er!

Nu sitter jag och äter frukost! Ja, nu. men jag vaknade såklart för 3 timmare sen. Som vanligt låg jag kvar i min gosiga säng och läste. Det börjar bli spännande!

Igår var det jättroligt. Hann inte blogga innan för jag klev ur badkaret 45 inann jag skulle vara där. PANIIIK!
Men vi körde anden i glaset på kvällen och innan satt vi och pratade och skrämde varandra och så.
Först var jag lite skeptisk och rädd över spelet men sen när det var igång var det så himla coolt. Jag orkar inte förklara hela spelet men det rekomenderas stort!

Nu ska jag plocka iordning i mitt rum och sen ska jag följa med pappa och rösta. Har ni tänkt på att nästa val får jag också rösta? Coolt ;)
Ikväll kommer jag sitta bänkad framför tvn. Val 2010 here we go.


Typ såhär ser det ut. fast vi satt på golvet och spelplanen såg inte ut såhär :P


18 september

Godmorgon!

Vaknade för ca två timmar sedan efter en välbehövd skönhetssömn. Sen läste jag Harry Potter. Det är 700 sidor och jag tror att jag är på lite mindre än hälften.

Igår så var jag på riktigt konstigt humör, så jag dansade inte utan var hemma och åt sushi med la familia. Det är typ min favoriträtt! Den med lax på är bäst! ;) Sen satt jag bänkad framför CSI och massa kriminal program.
Juste jag köpte ett paraply igår. NÄsta vecka blir det jakt efter koftor och halsdukar ;)


Mår toppen idag, speciellt över att jag nu ska plugga :P


Español

Nu sitter jag och kämpar med spanska. Jättejobbigt!

Nu kom Matilda in i rummet och hon säger Hej!

Ni märker att jag har tråkigt.


Coool....


17 september

Ni kan ju gissa vart jag sitter någonstans.

Jag har två prov idag på eftermiddagen så förmiddagen är chill. Tänkte plugga till de precis innan så att man inte glömmer allt!
Visst är det smart ;)

Efter skolan drar vi till Skärholmen och jag ska leta paraply. Nästa vecka blir det dags att köpa lite koftor! Hösten är ju här som man måste ju mysa i stickade stora koftor.


lite insperation


Rädd

Jag är rädd för att sova! Hur kan jag vara rädd. Jag darrar som innan jag ska upp på typ fritt fall!
Klarar jag inte det här sover jag hos mamma och pappa.




16 september

Nu sitter jag hemma och försöker plugga. Jag vågar fyfan inte sitta instängd i mitt rum själv efter drömmen inatt. Ni förstår inte hur läskig den var!

Det blir lite svenska som jag tror går snabbt, och sen ska jag tvätta håret och sätta på filmen Tretton som jag fick låna av Matilda.




DRÖM

Nu är jag i skolan, men jag börjar om 20 minuter.

Så då passar jag på att berätta om min hemska natt.
Asså jag hade världens äckligaste dröm;

Hela 9an skulle iväg på ett läger med sina familjer. När vi kom dit försvann alla syskon, men de kom tillbaka. Fast de var helt hjärntvättade. Huset vi bodde i var L format, och alla elever med familj bodde på ena sidan, och i andra fick bara vakter gå. På natten gick jag för att kolla vad som hände och i slutet av huset fans en utegård. Där var det massa burar och i de satt syskonen med plastpåsar över huvuden och med massa sladdar. Sen hände det lite saker som är suddiga och sen vaknade jag.

När jag vaknade var det såklart storm ute. Skitkul. Jag typ är skiträdd i mitt kolsvarta rum och sen är det storm ute!n ni kna ju tänka er hur jag kände!

Nu så är det dags att fokusera på skolan.


TWO

Nu är jag hemma. Sitter och äter.

Här får ni två bilder på mig från igår. Jag lockade håret, men när jag gick hem så spöregnade det. Så jag satte upp håret och bara gick. Så himla typiskt ju!






TEXTEN ÄR PÅ SVENSKA

Sitter i skolan, och har en timme kvar. Idag hände inte mycket, bara att brandlarmet gick pga skolans diskmaskin åmgade för mycket. Och maten var ju bajs.. Men det kan jag förklara när jag är hemma.

Igår var det ju dans, och det gick superbra! Vi gjorde en kerografi till Telephone med Lady Gaga. Hoppas vi fortsätter på den nästa vecka.


En bild från i vintras. Saknar mitt bruna hår lite.. :(



Denna vill jag också ha!



Den är slutsåld som ni kanske ser på bilden, och de kostar 1500 kr! :O

Nu ska jag platta håret och sen är det dags för fotografering. Efter det blir det dans. Hörs nog imorn ;)


Vill ha

På fredag är det dags att kolla i butiker, ska hålla utkik efter denna ;)




BÄST

Frida du är bäst!


Gissa om fröken paula är nöjd ;)


Skämta inte!

Nu är jag jävligt förbannad!

Om man åker till skolan med sin moppe ska den kunna stå där utan att nån rör den! Bli rå himla sur... Att för andra gången har någon meckat med Matildas moppe! Och nu tror jag vem det är. När jag och Frida gick till odrotten så såg vi två killar stå där. Men vi kunde inte säga till de för de bara stod där, men vi kollade länge, tom låtsades knyta skorna. Men ändå!

Tror ni att det var de? Det är bråkstakarna i skolan.


HÄR ÄR DE FRIDA!






14 september

Sitter hemma och fixar lite bilder på Picnik.com
Det är en jättebra sida och man kan göra coola saker. Det jag fixar är två bilder till min nya header. Frida ska nemligen fixa min design, för jag suger på det!

Idag gjorde jag verkligen ingenting, bara att vi hade idrott. Det var ganska kul när jag höll på med Frida :P




DAGENS OUTFIT



Linne- JC
Kofta- Esprit
Jeans- Gina Tricot


13 september

Nu är jag hemma från en blöt skola.

Idag hade jag en dålig hårdag, så jag packade alla hårsaker och tog med mig till skolan. Har min egna frisör där ;) :P
Kajs afixade lockar åt mig, men när det var typ en lock kvar så tog en lärare mina bebisar, jag blev skiiit sur!
Idag jobbade jag på min planch som vi måste göra på SO.

Sen var det dags att gå hem och såklart började det ösregna. Och min jacka var inte vattentät. Det var ju kul :P


Ser ni min skrattrynka? ;)




HEHE

Minns ni att jag skrev för några veckor sedan att jag ville ha Reebok Easytone?
Jo, nu fick jag reda på att mamma har haft ett par i över ett år! Gissa vem som går omkring i de nu :P




Hej Hopp

Som ni kanske såg här nedan så provade jag smileys. Bra att det funkade!
Har ju suktat efter det ett bra tag nu, och idag var det dags att fixa det. ;)

Idag vaknade jag runt 11 och läste. Har fastnat för Harry Potter. Läser den sista boken. Spännande kan jag medela. Såklart längtar jag tills filmen kommer ut nu i november. Jag är nog säker på att jag och Matila går på premiären, eller vad säger du?

Nu är det dags att få lte skolarbete gjort, men kollar in här då och då!




OMG! Jag satt och kollade någonting efter att jag tagit första bilden och
då tar datorn denna bild av sig själv. Och om på första bilden så är det någon
prick i högra hörnet! Skiträdd nu!


test

;) :) :D

Time to sleep

Nu sitter jag och kollar på slutet av filmen World Trade Center. Har redan sett den filmen en gång så jag vet vad som kommer hända ;) Men det håller jag för mig själv en liten stund till, sen kan vi börja diskutera filmen!

Matilda var här och vi hade det jättemysigt. Klantig som jag är och mina matlagnings kunskaper är 0. Vi skulle göra glass med maräng i ugnen, men när jag skulle ta ut det så fastnade jag med "handuken" i själva kakan och tappade allt. Hehe, men vi klarade det.


Försöker hålla upp ögonen. Det blev ganska gulligt ;)


MYS KVÄLL

Mamma och Pappa är på kräftskiva. Lite sent, men de är på en innglasad terras. Verinoca, Josse, Matilda och jag ska äta god italienska pasta och sen godis och gott framför film. Blir nog Nu eller aldrig.





Tajts- H&M
Linne- Zoul
Kofta- MQ


9 år sedan...

... Åkte terroristerna in i tvillingtornen i New york. 9 år sedan dog 2 762 människor pga av terrorister. 403 av 2 762 personer var brandmän och poliser som försökte rädda de människorna inne i byggnaderna. 200 hoppade ut ur fönstrena eller slungades ut ur de. Kan ni tänka er hur många familjer som har levt utan sina föräldrar, barn eller barnbarn pga av terroristerna? Och sorgen de känt nu under 9 år...






♥♥♥


11 september

Godmorgon!

Sitter och borstar tänderna medans jag gör massa saker! Bloggar, läser bok, kollar på tv och noppar ögonbrynen. Eller jag hittar inte min pinsett så jag typ klipper hårstråna som ska bort. Lite pinsamt, men det måste fixas :P

Idag blir det en plugg dag, och på kvällen kommer Matilda hit ;)




P!NK

Kolla rpå MTV, det handlar om P!NK, älskar henne! Hon är så jävla bra. Det jag gillar med det här programmet är att de visar innan musiken. Behind The Music går på fredagar, och lite då och då.




Det får bli en annan gång




BYE BYE

Nu drar jag och dansar!




10 september

Nu är jag hemma från skolan. Sitter och äter tonfiskpasta, mumma.

Idag var det en trååågik dag, mycket jobb och sitta och stirra ut i luften :P

Ska dansa snart, så det blir uppdatering i kväll. Egentligen vill jag inte vara hemma ikväll för Hoffmaestro spelar på grönan, men det verkar som att blir många där, plus att jag har ju dans.
Får väl pumpa deras musik här hemma ist.



Nu är det dags att kolla vidare på Vänner ;)


IN THA MUTHER FUCKING SCHOOL

Ja, sista dagen i skolan för denna vecka.
Snart ärdet dags för LUUUUNCH!! Hoppas det är gott.

Vi hörs när jag kommer hem.



P.S
Ni anar inte hur mycket jag har kämpat för att få ett inlägg. Detta tangentbord suger kuk. Jag slår på det för att få fram bokstäver


ÄVENTYR


Muffin innan badet



Stackarn..



..men jag då?

Nu ska jag försöka platta klart håret och äta innan kvart i 10.. Hoppas jag lyckas med att bli klar. Det är ju min lediga kväll. Imorn är det dags för två danser. Save me!

♥ 






9 september

Hej sötnosar.

För kanske precis 3 minuter åkte Matilda hem, och jag testade att köra lite. Fyfan, jag ska skaffa moppe och brumma. Men det får bli nästa år, sen ärver Veronica den.

Idag pluggade vi mycket idag, och samlingen var så himla rolig eftersom Matilda var på ett roligt humör och vi bråkade om min hand!
Vi åkte till mig efter att vi gått ut med hennes hund, och här försökte jag laga mat. Det gick ju bra :P
Seriöst, jag suger på att laga mat. Det är inte ens ett skämt, utan jag lyckas alltid bränna något eller glömma något. Det blir alltid fel!
Efter maten badade vi mina marsvin, tyckte så synd om de för de är så himla jobbiga. Men någon måste ju göra det.


Denna ska bli min!


8 september

Hej hopp!

Nu är jag hemma från skolan.
Vi hade engelska vilket var ganska kul, sen var jag på piss humör och stoppade i musik i öronen. Hoppas ingen märkte. Sen var det dags för simning med klassen. Vi skulle simma 40 min! Trodde jag skulle dö i slutet men gud vad man känner dig duktig! Fick MVG i simning, så det är bra.

Nu är det dags att plugga. Har inte gjort det idag, så det behövs om man vill ha fler MVG ;)


Den här låten dansade vi till igår! Skit rolig dans..


SVARTA CONVERSE OCH SKINNJACKA



Jeans- Ungern
Tröja- Jc
Svarta converse
Skinnjacka


7 september

Hej allihopa!

Nu har jag suttit och kollat på tv och jobbat lite svenska.
Ingenting hände idag, en seeeg dag alltså..

Idag är det dans igen, börjar bli lite trött och et här är bara 3e veckan! Hur kommer jag se ut om 9 veckor?






Godnatt

Kom hem från dansenn för ca 20 minuter sen och jag har redan hunnit att duscha! Så nu luktar jag melon :P

Nu ska jag ligga och slappna av till en fin låt som jag kan visa imorn ;)




DAGENS OUTFIT



Linne- Jc
Jeans- Cubus
Kofta- Nelly.com
Skor- Eurosko


6 september

Ännu en dag i skolan avklarad.

Det har hänt ganska mycket känns det som. På morgonen när vi fick veckans var det helt galet. 3 föreläsningar som krockade med varandra, men vi löste nog det ganska bra :P

Sen var det dags för möte med kamratstödjarna och då fick vi veta att vi ska vandra till paradiset, 1,5 mil! Hur kommer jag klara det? Jag pallar inte ens gå hem utan tar bussen upp varje dag! Inte bra alltså..

När vi skulle åka hem idag märkte vi att någon har fixat med Matildas moppe. Hennes låda där bak var stulen och när vi började köra kände vi att moppen skakade, vi satnnade men några sa att det inte var nått. Men jag tror det inte var så kul för Matilda. Och vem har så himla tråkigt liv och förstör en annas moppe?




5 september

Idag var Matilda här och hon åkte nog iväg för typ 2  timmar sen.

När hon hade åkt så testade jag vad jag ska ha för kläder imorn, fast det var redan bestämt eftersom Matida redan hade valt åt mej :P

När jag plattade håret nu på kvällen brände jag mej! Ni anar inte hur det känns och det ser inte så bra ut. Rött och det ser ut som att det kan bli en blåsa. Peppar peppar för att det inte kommer hända!





Godnatt. Och vi hörs nog innan skolan vilket inte brukar hända, men jag har sovmorgon imorn ;)


PAUS

Nu tar jag en paus i pluggandet och kollar ist på Family Guy och väntar på Matilda som kommer om en timme kanske ;)






EGEN SKOLA

Godmorgon.

Nu är jag vaken och mätt. Jag åt Chiabatta med min favoritost, Västerbotten.
Just nu kollar jag på Fångarna på Fortet, sen blir det bad och lite plugg. Dags för mig att ta tag i engelskan. Där ska jag göra en egen skola, och sen ska jag visa uppsatsen för en lärare! Hjälp!




PUSS

Nu ska jag krypa ner i sängen och börja på en bo som heter "Jag saknar dej, Jag saknar dej"
Den är min lillasysters men hon läser en annan så jag haffar åt ej den medans ;)



Godnatt


ROOTS BOOTS

Gud vad jag kan älska mina föräldrar ibland.

Har ju sjuktat efter de där kängorna jag visade förra veckan. När resten av kom hem från skärholmen, har de med sig mina skor! Men Veronica gav mej de på ett lite specielt sätt!
 
Hon kommer in i mitt rum medans jag kollar på film (Eclipse), och säger: "Kolla vi köpte ett par skor till mej". Hon tar ut skorna och jag såg direkt att det är de skorna jag ville ha. Jag tänkte inte så långt att hon kanske skämtade eftersom jag är van vid att hon köper det jag vill ha till sej själv!
Sen komer pappa in och hon skriker ut att hon skämtade med mej, och att de är mina! Hehe.






Eurosko/Wedins 2000:-




DAMN I´M GOOD IN BED CAN SLEEP FOR DAY´S

Sitter i mitt rum och ska påbörja Titanic II!
Visste inte att den fanns men det gör den. Jag kan berätta om den när jag har sett den.
Salt var jättebra! Tycker Angelina Jolie var en stjärna! Hon har "vuxit upp" om man kan säga så. Det var inte Mr and Mrs Smith känsla på denna film. Men min favorit med henne är fortfarande Changeling.

Sitter i mitt favorit linne, men jag använder den bara hemma.. Sen har jag hoppat i mina mjukisbyxor och satt på mej min tjocktröja som visar sej vara en killtröja. Men jag tycker den fortfarande är skön ;)

Ikväll blir det mys med familjen. God matblir det uju också så det är bra!


Det som står på tröjan hittar ni i rubriken




Tårta + Salt

Godmorgon alla!

Ligger i min säng och jag har inga planer på att lämna den. Nu ska jag kolla på Angelina Jolies nya film Salt och äta god tårta...



Kom på att jag är en gottegris! måste skära ner på socker.


ZZzzZZzzz

Det är nästan så att jag håller på att svimma, så trött är jag!
som tur är, är det ju helg så jag ska fan sova till 12. Nej 13! Eller kanske tills jag ska vara med Matilda.. Vi får se hur mycket somn min lilla kropp behöver... :P

Nu ska jag kräma in min torra hud och sen sussa ;)




MYSAPYSA

Sitter och myser med mej själv (inte på fel sätt)

Dansade idag, det var skitkul idag, men nu är det mörkt redan vid halv 9! Buhuu =(
Jag åt pizza men den var inte god! Den smakade jättekonstigt! Torr med massa ost och bara almänt blä.

Måste sitta nere och kolla på tv här nere. Det är ju fotboll där uppe. Hejja Ungern! Mitt land ju :P


Blir fet av allt skräpmat, ser ni det?

Mums...


Godnatt

Det känns lite konstigt att lägga sig vid halv 9, men ni anar inte hur trött jag är! Det är fan inte hälsosamt att dansa så ofta! Så jag vill inte ha en spydig komentar på att jag är tråkig eller inte har nått liv när jag lägger mej halv 9, men ni har nog ingen aning om hur trött man blir.

Ville bara få det sagt.




hehe hello kitty nattlinne :P


2 september

Hej alla!

Sitter hemma och har ingen dans idag! YEEEES

Ska äta och sen ska jag ta ett bad, efter det ska jag fixa håret. Vill ha stora lockar imorn, men kanske inte ftersom jag ska jobba i matsalen imorn. Sista dagen (PUH)

Idag var det ganska kul i skolan/ matsalen. Det gick snabbt att städa så det var skönt.
Sen åkte jag till Matilda på hennes brumbrum. Hon fick sitt körkort igår!
Där var vi ute med hennes hund och sen åt vi vofflor och rostat bröd med ost och purjolök. Mumma faktiskt!
Sen körde vi hit och jag lagade mat till alla i famljen idag, eftersom det är min dag idag!


Matsalen igår

Hos Matilda i lördags...



Yoo

Tjena mors!!! Det är Matilda här som gästbloggar lite!! Mohahaha! Paula är på toa och äter plommon ;)

Det är Torsdag. Vi stod i köket idag. Vi åkte hem till mig efter plugget och käka våfflor. NU är vi hos Paula - hon gör pannkakor! Yaaaay! :D

Har jag sagt att Paula är cooooooool? Har jag sagt att hon precis brände sig på stekpannan? Nej? Hon äger på att vända pannkakor alltså! ;)



Byyyyyyyyeee, bitches :D


RSS 2.0