Like you're less than f*ckin' perfect [...] You're f*ckin' perfect to me!




RUUUUMPAAAAAH

Godmorgon! ´

Sitter här och undrar vad det är för fel på mig och mina drömmar.
Drömde att jag var Lady Gaga som hade den där feta rumpan. Sen åkte ja i ett flygplan med Sean Kingstone till Etiopien. Han var jättedryg, och sen det kom fram att vi skulle adoptera ett barn tillsammans. När vi kom fram till Etiopien skulle vi uppträda hans nya låt och det barnet som gillade upprtädandet mest skulle bli vårat barn.

Nu ska jag käka frukost, den största ni kan tänka er, och sen sk avi får se vad jag hittar på.




27 februari

Hej bloggen!

Vill  ni veta vad som har hänt i veckan? Jag shoppade, dansade, skadade knät två gånger på två dagar, klippte mig och hade massa skola :P

Idag vaknade jag tidigt av att mamma skulle komma in och kolla på det jag hade köpt. Halv 10! Jag somnade om och lyckades skrapa ihop mig tills reprisen av melodifestivalen. Såg den igår hos nicole, men det vara bara som att jag skummade igenom hela programmet. Så mina ögon fick inte lämna teven. 
Den bästa var ju han från Backyard babies.

Sen rensade jag bland mina smycken och alldeles nyss kom jag in från en långpromenad.




19 februari

Hej hopp!

Nu är jag hemma från Matilda och försöker samla mina tankar om Melodifestivalen. Jag vet inte om Sverige borde sluta med det hela, för det är ju inte bra? Man bara skäms!
Som att Enemy inte gick vidaer men hon i vit klänning gjorde det? Jag blev bara sur över det hela.

Vi satt och käkade massa gottis, och efter det skulle vi köra twister. Jag sög på det spelet! Ha-ha. Jag bara stod och krampade i benet.

 


AT THE SCAPULAR






Jag trodde inte att jag skulle bli kär i en tatuering, men de här är bara för snygga. Jag ska tatuera mig någon dag, men frågan är vad och vad ;)

Och nu säger jag godnatt till er!


JÄääFFFLA DÖD



Jag är såå dööööööd!!!

De körde hårt med oss och jag sitter och tycker att DET är jobbigt.
Sen känner jag mig splittrad, och har ingen aning om varför. Bara känner jag jag ska vara där, kolla dit, mina fingrar ska springa över de tangentarna och min rygg ska luta mot en kudde. Allt är fel!

Nu ska jag kolla klart på Alexanders nummer och sen blir det Criminal Mind.




18 februari 2011

Hej bloggen!

Ville bara hoppa in snabbt och kolla läget med er. Jag springer snart iväg till 3 timmars dansen, så jag försöker lugna ner mig med lite bloggar och Matchbox 20 låtar.

Idag hände inte så mycket i skolan. Satt mest och fnittrade.




17 februari 2011

Hej bloggen!

Hur var er dag? min var ganska skön. Jag hade nämligen inte någon skola idag för jag följde med Danni till doktorn. Hennes doktor var jätterolig. Hon pratade som en 12 åring och jag fick hålla  mig för att inte inte börja skratta!

Vi slapp gå till skolan för att vi hade halv studiedag. Så efter doktorn drog vi hem till henne och chillade framför TVn. Jag blev så glad när hon berättade förut att hon hade spelat in Dannys låt på boxern, så jag var tvungen att sitta och droga låten. Börjar kunna alla rörelser nu, hehe.

Just nu sitter jag och kollar på Mot alla odds och försöker plugga lite.

 






14 februari

Glad alla ♥ dag!

Hur tillbringade jag min dag då? Jag satt hemma och kollade på skräckfilmer med Danni. Nu sitter jag och kollar på grammys bilder och Balmain kläder. Me love!




9 februari

Hej bloggen!

Nu är jag hemma från en dag i skoaln. Inte mycket hände men jag fick förvåningsvärt mycket gjort:P Mycket matte. Vi satt och kollade på massa tatueringa också. Vissa är så himla snygga!

Sen fick vi ju en genomgång inför Nationella imorn. Gnager på naglarna. Jag har verkligen inte mycket att berätta. Bara en vanlig dag i skolan.





Tröjan som är typ en magtröja kommer från HM.


8 februari

God Kväll, och för vissa Godnatt :P

Idag har jag haft en smårolig dag. Dagen började med bråk om badrummet med syrran. Sen märkte jag att jag nästan inte har några rena kläder. Det ska fixas imron! Sen skulle jag en haltimme tidigare till skolan för idag hade vi vårat första nationella prov. Det var i svenska och jag tycker det var ganska enkelt. På torsdag har vi skrivdele. Den är jag mer orolig för ;)

Sen droga jag och Danni till stan och köpte lite plagg på HM. Hittade min avslutnings klänning där också ;)

När jag kom hem var det bara att börja plugga och nu sitter jag här.


Dags att platta håret innan lite plugg och sen lovar jag att det är läggdags!


7 februari

Igentligen börjar jag om 20 minuter, men jag är så duktig och försov mig. Somnade med magknip. Danni du får hjälpa mig!

Nu drar jag!




5 februari 2011

Gud vad tiden går fort hörrni! Det var över en månad sedan året började, känns inte riktigt så :S

Idag blir mina planer att åka till Farmor och äta och sedan till Danni för att ha myskväll. Igentligen skulle jag shoppa, men det blir imorn efter sleepover hos Danni ;) Många vårkläder ska köpas och hundra- lapparna ska bara flyga.







Bowling och träning idag

Ni måste typ börja smiska mig för att jag är en sådan dålig bloggare. Men jag ska visa er lite bilder från igår då vi bowlade som idrottsdag ;) Det var najs, men jag var sämst! Den hamnade bara i rännan typ.

Nu sitter jag och äter lite pasta bolognese och sen är det dags för dans x2


När denna bild togs svor jag säker över att den hamnar i rännan igen :P


RSS 2.0