...


Kom hem runt 3 igår, efter en helt fantastisk kväll. Det var så himla kul. Jag kiknade av skratt flera gånger, när man har Matilda bredvid sej. Hehe, hon gick säkert på crack eller nåt. Jag var lite trött under de två första filmerna men när tredje kom, Eclipse, var jag klarvaken. Helt underbar var filmen.

Ettan blev ju förstörd av regisören, tvåan var lite bättre, men den här!! Jag kan aldrig tacka David, regisören, för mycket. Den kemi alla skådespelare hade med varandra var magisk. Redan första scenen med Robert Pattinson och Kristen Stewart var.. Breath taking.
Det är absolut Den bästa boken av alla fyra, och filmen levde upp till allt i boken.
Regisören använde mycket av boken, men gjorde allt mycket bättre.

Nu till min favorit scen.. Det finns ingen. Det var så många som var bra!

När Familjen Cullen och vargarna jagar Victoria.
När Jacob Kysser Bella och hon slår honom.
När Jacob förklarar för Bellas pappa att han kyssten henne och hon slåg.
Jessicas avslutningstal.
När de tränar till krigsscenen.
När man får se hur Rosalie och Jasper blev förvandlade.
Krigsscenen (!!!)
När alla tre är i tältet.



Ja nu ska jag packa!

c´ya!!


NU

Mina kära vänner, nu drar jag till Twilight movie night! Detta har jag och Matilda väntat på i evigheter.. Och nu så, så smäller det!




TWILIGHT SAGA: ECLIPSE


HOME NOW

Var i stan idag med Nicole och gick runt. Det var riktigt varmt! Jag tjatade om att jag ville ha vatten hela tiden men jag orkade inte köpa det, så det blev det sista köpet idag. Vatten.
Jag skulle köpa den där väskan med volanger, men jag hittade en väska med fransar istället fån H&M för 400 kr mindre.






27 JUNI

Hello, alla badkrukor.

Idag var jag på Lida med Nicole och Matilda. Vi åt glass, badade för första gången detta år (i sjö då)
Jag och Matilda Bestämde tidigare att vi skull springa, men jag har fan ingen kondition! Läskigt, men nu jävlar ska denkomma igång. Tog mej runt det där jävla spåret på 2.3 km, helt död efteråt.

för typ en halvtimme sen så bestämde jag mej för att springa, så jag tog och bytte om och sprang någon km. Det var riktigt könt såhär efteråt, och jag älskar känslan i benen när de är lite trötta.



P.S Igår var jag på riktigt PISS humör, så jag pallade inte blogga :P


min nya väska- vintage

Nu är firandet för min del slut. Det var en riktigt lyckad midsommar vlket jag aldrg kommer glömma.
2010 äger verkligen. Jag bytte skola och fick möta mina underbara vänner, min födelsedag var amazing, midsommar också. Vad kommer vänta mej i sånna fall? Lutar mej tillbaka och längtar med inge oro i sikte ;)

Fick en väsk av de som ärhär från ungern, och jag kan inte sluta lukta på väskan. Den luktar så många känslor för mej att det inte är sant.









STÖRSTA JORDGUBBEN



 


MJ

Kom då nyss att Michael Jackson dog för exakt ett år sedan. Vad snabbt detta år har gått.

Jag minns när vi fick reda på att han hade dött. Vi var i Kreta och hade svensk tv. På morgonen innan frukost brukade vi alltid kolla på nyheterna. Jag låg på soffan halvt död, mamma var i badrummet veronica bytte om och pappa satt bredvid mej. Ni vet att när det börjar brukar de säga alla rubriker. Och så säger hon "Michael Jackson är död".
Alla skrek VA???, mamma kom med borsten i håret och veronica i tröja och trosor. På kvällen efter middagen på hotellet spelade de massa låtar med han. Thriller, Bad, Billie J... m.m.


Men nu har han det bra vilket är skönt.




det här är min favorit bild med han ;)

P.S. Nu kan man tro att jag lyssnar på hans låtar, men, hehe det gör jag inte :P
Kan inte sluta lyssna på Justin Bieber, jag har liksom fastnat. Jag har alla hans låtar på Spotify, och den går runt runt runt ;)


midsommar

  



SUN

Hej hopp!

Kommer precis in från solen, och jisses, solen här i vackra Sverige tar mycket denna dag hela Sverige firar. Det är ju såklart midsommar! Det ska firas med familjen och släktingar om kommer från ungern idag.

Nu ska jag ta och fräsha upp mej, springa snabbt in i duschen platta håret och inte sminka mej! hehe.


det syns inte att jag blivit brun! :(


Shrek 4

Var ett stort fan av filmerna, och nu kommer en 4a ut. Jag har inte så stora förväntningar på filmen eftersom 3an inte var den bästa tyckte jag. Men jag kollade på trailern och den verkar mysko, riktigt konstig. Blir inte förvånad om jag blir förvirrad mitt i filmen. Jag ska se den med min kusin i Ungern, chattade med henne igår och längtar jätte jätte mycket tills jag ser henne! Min underbara kusin som också är min bästavän. Vi har så himla kul när vi är, och underbara bilder tas, samma smak på humor ska ni räkna in!


såg det här häromdagen i stan.

KusseBusse

hydracolor rose




tråk...

Hej alla bruna pepparkakor;)

Visst hade vi fint väder idag? Det var jätteskönt men jag var inne, det var lite för varmt. Nicole och Matilda var här, Åkte ner till centrum med nicole på hennes brummbrumm och köpte isglass. Sen satt vi och snackade skit och annat skoj.

Nu ska jag ta ett bad, och lugna ner mej. Jag är sur så kom inte för nära, jag bits! Grr!


rix fm festival



The City

Hej hopp.

Idag var jag på sjukgymnastik och sen åkte jag in till stan. Det var så himla varmt och skönt, så jag stannade i Kungsan i typ en timme och bara satt och solade ch njöt av solen! Det är verkligen härligt med sommar.
Fick inte hem så mycket, ville inte slösa massa pengar direkt när jag fått de.
Men jag köpte ett vitt linne från H&M 79kr, turkos/blått nagellack H&M 39kr, Och läppsyl med färg och med spf 8 50kr.

Sen hittade jag två fina linnen från Lindex men jag var inte helt hundra på att jag ville ha de. Men jag tog massa bilder med de på ;)















Nu sitter jag och hemma och vi har gäster ;)


springa ???

Hej bajskorvar.

Sitter och kollar på SYTYCD vilket är roligt ;)

Idag skulle jag springa på morgonen sen ta ett långt bad sen vara med Nicole och springa igen.. Men nej! Pappa skulle väcka mej på morgonen så att jag skulle kunna springa innan det blev för varmt, men tror ni att han väckte mej?? nejnejnej, fans inte ens på hans karta!!

Men jag vaknade runt 12, chillade framför tvn och sen drog jag till Nicole för att springa. Men vi orkade inte springa så vi gick och babblade på som två papegojor ist :P

Hon skickade lite bilderfrån idag och när vi var hos matlda förra veckan.
Ett litet smakprov, inte alla bilder!:


jag sa inte att de skulle vara vackra-.-

skulle leka Justin bieber men blev lik en helt annan.. :P



idag




I feel like cinderella

Hej allihopa!

Idag ahr det varit en hemmasittar dag. Tvättade mina kläder till Ungern, satt och kollade på Tv och tränade lite ;)
Imorn vet jag inte vad jag ska göra men på morgonen ska jag nog springa här i skogen. Sen ska jag och Nicole och kanske Matilda hitta på nått tror jag.

Kom på nu att Taylor Lautner och Kristen Stuart är här i Sverige! Spännande :P
Det betyder att ajg och Matlda ska till Twilight movie Night om en vecka!!! Det börjar fan pirra redan nu i magen.




SYSTRAR I JEANS

Sitter på en av de allra största favoriternajag har inom film.
Jag läste alla böcker och har sett den här filmen tusen gånger ;)
Så läser ni det här runt halv elva kolla in 5an för guds skull!!

Här kommer det jag har shoppat:


bra att ha shorts H&M 49 :-


Midjekjol BikBok 199:-




Klänning med blå/vita ränder H&M 149 :-

Puss ♥

Mysapysa

Som ni kanske märkt så hade jag dålig uppdatering, men jag var inne i stan och shoppade med mamma och shoppade inför ungern. Jag visar er senare när jag har fotat allt på och enskillt. 
Jag får mina pengar imorn och ska köpa lite småsaker, men jag får inte ha med mej så mycket eftersom jag åker med Wizzair, och då får man bara ha med sig 15 kilo i bagaget och 10 i handbagaget.. PROBLEM!!
Men jag köpte en klänning, mjukisshorts och kjol.

Har bestämt mej att jag ska köpa den där lilla väskan som har volanger på sej ;)
499 kommer den gå på! Lite skakis asså.. Men det blir nog bra :P










vill ha


Funderar på om det här ska bli min nya skolväska? Den är jättefin i verkligheten och på bild. Men personligen tycker jag att den är liiite för liten. Men annars är den helt fabeluse!!
Kanske ska jag köpa den andra väskan jag kollat på som ni fick se i inlägget under. Men den är ganska dyr. Fast jag tror den kommer komma till stor användning. Bra att ha under shopping, resor och i skolan om man inte behöver ha så mycket saker med sig!

Nu ska jag kolla runt lite på internet och sen sova!


Vad jag ska resa i

Åker snart till Ungern, och har redan planerat vad jag ska resa i. Fint men endå bekvämt och som pasar alla väder. Härifrån kan jag åka Från 10 grader till 25 grader. Och när jag landar väntar mej 40 grader och typ New York Klimat. Asfalt och Stora hus.
Så nu har jag gjort ett Collage till er som visar ;)





Men  nu är frågan:
Vilket hår ska jag ha??

Mitt Naturliga:




Eller då jag har använt min bästavän:





Nu vet ni

BRÖLLOP

Sitter och kollar på Bröllopet med mamma.
Själv tycker jag att monarkin är onödig men att de är söta tycker jag! hehe, jag och mamma sitter och diskuterar vart ska Victoria kissa om hon behöver. Har hon kateder eller ?
Haha, det tycker jag är konstigt men jag vill också gifta mej! Jag tror nog det är jobbigt för de att heeela året har det snackats om de, men nu är det över och det tror jag är skönt för de. För inte kan man önska att hela Sverige ska sponsra och granska varje detalj!
Men nu är det över..





















topshop






var vi så vilda igår?


har värsta blåmärket på underarmen och har ingen som helst aning om var den kommer ifrån :P

Ska jag?

Det är riktigt bajsväder! Det regnar.. Spöregnar, blixtrar och dundrar. Jag har ingenting att göra förutom att sitta vid datorn och TVn. Men det har jag gjort typ hela dagen.
Måste bada, men jag är orolig för myten om att man inte får sitta i ett badkar när det åskar. Vad tror ni?
Nu ska jag söka upp det här och vara hundra på att man får eller inte. Sen ska jag bada (om man får :P), och göra middagen.
Hehe, blir Spagetti Carbonara och Fruktsallad med glass.

Four pictures from google:












18 juni

Godmorgon på er!

Vaknade för typ en timme sen av att målaren kom. Jag är jätte hungrig, men jag vill inte gå ner i pyjamas och att byta om finns inte ens med på kartan :P
Men jag fick endå en bra start på morgonen. Justin Biebers nya video kom ut idag!! wohoo


he brouhgt me to the danceworld ♥

100617

Är inte trött så jag kollar på She Is Out Of My League. En riktigt rolig film!




Bild tagen för några dagar sen ;)

GodNight ♥


Sjukt kul!!

Hejsan!

Kom nyss hem från Matilda. Jag och Nicole var där hela gårdagen och vi sov också där :P

Det var så himla kul! Vi badade i hennes pool i går och idag. Blev knuffad i vattnet av de två små häxorna, med kläder!!! Hahah, det var ganska kul (humor på högsta topp)
Sen så blåste vi upp två luftmadrasser för hand! Jag blåste typ upp en och en halv, hehe ni vet jag har bra lungor efter att jag simmat i ca 7 år ;)
Ja, det finns inte mycket att berätta, men vi hade kul iaf!!

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Tror jag ska träna med mamma, men är inte säker -.-


Ser lite bajsig ut men ska ta ett långt bad och lägga i inpackning. Både
hår och kropp ;)

Cya ♥

Veronica

Hej hopp!

Kom hem alldeles nyss från Veronicas Skolavslutning. Det var varmt, det var kul och jag hade väldigt ont i fötterna. Glömde lägga i gelé sakerna i skorna som gör så att foten avbelastas. Fick gå hem barfota, fast sen lånade jag Veronicas cyckel. Jag kan lova att folk kollade konstigt på mej :P

Idag ska jag nog träffa Nicole och Matilda. Tror vi ska till Matilda, tror jag tar med mej bikinin i.f.a jag hoppar i hennes pool :P


trött :P
 
armband från matilda

bajs och ros

Vilken konstig dag jag har haft!

Först vaknade jag med värsta mensen och märkte att jag inte har några bindor hemma-.-
Sen fick jag reda på att jag inte kommit in på Lasse Külers 3års linje som jag sökte till i maj :'(
Kommer gå runt att sura i några dagar, kommer inte förstå varför inte kom in och gråta en skvätt. Men jag vet att jag kommer bli bra! För jag kom in på förberedande linjen, och det är nog bra. För jag har bara dansat i typ 3 år :P
Men just nu kan jag inte tänka så! Haha, mamma var så gullig och sa ' I helgen ska vi och shoppa och du får spendera hur mycket pengar du vill! '

Sen åkte jag till Nicole och träffade Matilda för första sen hon kom hem från Egypten. Vi körde lite moppe och snackade och bajsade och annat :P

Imorn ska jag upp tidigt för att gå på Veronicas avslutning och ha den årliga fikan som man har där :P


vad sägs om detta och lite annat?? ;P


Skolavslutningens outfit



Tröja m. Spetsrygg- Gina Tricot
Byxor m. hög midja- Köpta för två år sedan på H&M
Kofta- Cubus
Skor- DinSko
Armband- Guldfynd


knorr

Hej allihop!

Har haft en rolig helg och ska berätta om den nu ;)

Fredag:
Skolavslutning! Och, woho, det regnade. Det verkligen spöregnade, trodde vi skull drunkna eller nått. Och mina stackars skor, Hur skulle de klara sej?
Som tur var, var vi i matsalen som ahr en lite scen men det var så himla varmt så svettet bara rann på en :P

outfiten på skolavslutningen ;)

Lördag:
Jag var hemma och chillade, sen åkte jag till Skärholmen och köpte skor till Veronica. Det blev ett par blommiga kilklackar som jag sen ska sno av henne:P mohahah
Vi åkte till Norsborg och åt McDonalds och myste typ. Roligt att ha en syster ibland. Men bara ibland!!



Idag var jag bara ute i solen och kollade lite på Justin Bieber saker. Okej jag gjorde det typ heeela dagen  ;)


i löööööv ♥

buuubajj eran bajs!


sommaren vill ha


SKORNA

 
        
De är från Dinsko 399

hej hopp gummi snopp

Everybody!! Jag slutar 8an imorn! Wohoh!!!!

Var i tantolunden idag. Ni ska få se bilder som Jag, Kajsa och Vicci tog med vår lärares systemkamera. De tar så fina bilder att jag också vill ha en! Men tror inte jag behöver en, pappa har en bra kamera och Beatrice har en systemkamera. Så när jag åker till Thailand med henne och hennes familj i december så kommer vi få skitfina bilder.

Sen åkte jag till Skärholmen, och väntade på mamma så att vi skulle köpa de där skorna jag visade. Men såklart så är de slut i min storlek. Blev skitsur och gick omkring i Skärholmen som ett åskmoln.
Efter att jag ätit så blev jag på bättre humör så jag kunde leta vidare utan att nästan börja störtböla och lägga mej på golvet och börja sparka med armar och ben. Hittade ett par jättefina på Dinsko, inte den stilen jag trodde jag skulle välja.



Sneakpeak

100610

Godmorgon!

Vaknade för ca en timme sedan, och nu sitter jag och kollar på Vakna med The Voice. Stackars Katrine!! Shit vilket helvete hon har gått igenom för att få lilla söta Ringo.

Idag ska jag och alla 8or i skolan till Tantolunden, men kollar man ut genom fönstret så är det moln, moln och mera moln. Efter det ska jag och mamma till skärholmen och köpa mina skooor!!! Wohoo!!

 


STRAWBERRY







Godnatt allihopa! ♥

mina "vill-ha-skor"


JAAAG VIIIIIIIIIIILL HAAAAAAAAAAAAA!!!

100608

Hej hopp!

Kom hem för en halvtimme sen typ, och har hunnit äta och byta om till skönare kläder ;)

Idag var jag i skolan halvdag, pallade inte med att kolla på tråkig film på världens jobbigaste stolar ;S Jag och Nicle drog hem till henne en snabbis, sen åkte vi till Skärholmen och hängde. Drack/ åt slush, kollade på mina drömskor som jag ska försöka övertala mamma att köpa åt mej, sen drog vi till Norsborg men jag var så kissnödig att vi var tvungna att dra hem.

Nicole hade ett presentkort på Guldfynd så jag fick välja ett armband. Nicole valde samma ;P TAAACK GUMMAN!!! ♥




Där har ni mitt naturliga hår! Lockigt och jobbigt ;P


funderar...

Har tänkt lite att en piercing inte skulle sitta helt fel. Men frågan är var??
Har lite förslag..

1. I naveln.. Skit fint och jag ska skaffa en någon dag, frågan är bara om jag får det för mina föräldrar och om jag vågar. Har inte dykt in det hela riktigt än men jag har kollat på lite filmer från när några tar, vissa reagerar helt OK andra skriker och tycker det gör skit ont. Men jag tror det blir i naveln och jag vill försöka innn Ungern vilket är inom 4 veckor!!


2. i tungan.. Också fint men undrar om det skulle passa mej. Plus att infektionsrisken är ganska så stor!!!

Så vad tycker ni??

 VS



sommar

Ser ni vad fint väder det är!! Har fan solat hela dagen och färg har man fått. Men svenska solen brukar inte ta så mycket. Får väl passa på sen när man är utomlands.
Som när jag åker till Thailand i december :P
Alla kommer vara blekfisar och jag kommer brun som en bajskorv ;P



HÄÄÄRLIGT!!!!!


hemma nu

Tjena allihopa!!

Mina ben är slut, men shit vad det är väst det;)

Det finns så många fina saker, och jag längtar tills jag får mina pengar för då jävlar ska jag komma hem med 10 påsar, om inte mer.
Men lite saker fick hänga med hem.


Vit kofta från cubus, och äppelgrönt linne (bilden ger inte färgen på
linnet rättvisa) från hm



cool topp från gina tricot med spetsrygg


100605

God morgon!

Vaknade alldeles nyss, och är väldigt pigg och excited över dagen som kommer. Okej, jag kommer typ vara lonleyboy (girl), men ingen kan idag. Ska till stan och leta skor till avslutningen, och sommarkläder till ungern som är om 4 veckor ;)
Gud vad jag längtar dit! Som igår kväll så fick jag en impuls över att jag vill ut och gå. Gick ut runt elva och det luktade så gott! Regn, nyklippt gräs, blommor, sand, UNGERN!!!
Jag mådde så bra efter det och somnade jättefort :P


en jättegod tårta pappa fick i kreta ;P


migränen tog över

Hej hopp!

Skulle ha varit med Nicole på våran lediga dag, men nej. Då passar den jobbiga migränen på att komma fram -.-
Så jag stannade hemma och kollade på film. Mysigt men när jag påbörjat min tredje film kom min lillasyster hem från skolan! Jag hade tappat tiden totalt. Så vi gick ut och solade lite, då hade jag bara lite huvudvärk. Men det kom så många moln att vi gick in igen och ja, nu är jag här ;)





svart

Kom ut ur badet för ett tag sen och jag märkte att mina tår (som jag förövrikt hatar!!!) var lite snygga i svart nagellack :P





När jag skulle torka mej märkte jag att jag fått värsta vattenblåsan på ena hälen som inte var skyddad av plåster. Ajajaj.


godnatt alla min pussgurkor


Dagens Outfit


                

linne H&M
Jeans Berns
Gladiator Tiamo



100603

Hej allihopa!

Har kommit hem från skolan och mitt lilla ärende som jag hade idag :P
Okej kom hem för flera timmar sen men jag kollar på film och ville ta en liten paus just nu.

Det var ju skola idag och sista pluggdagen! Nu är skolan slut fast vi måste vara kvar i en hel vecka till! Imorgon har jag studiedag för att våra lärare ska sätta betyg på oss.

Jag, Nicole och Ewa gick hem tidigare för att det inte fanns något att göra i skolan. Vi gick hem till Nicole för att hämta några papper till hennes trasiga mobil och då fick vi idén att lägg TigerBalsam under ögonen. Jag trodde seriöst att jag skulle tappa synen ;P
Sen åkte vi till Kungens Kurva för att lämna mobilen på lagning men man måste ha en över arton år med sig -.-
Efter det gick vi och hämtade biljetterna till en super spännande kväll om några veckor!
( jag och matilda som är u Egypten just nu ska gå på Twilight Movie Night och jag hämtade biljetterna idag. Det är för alla Twilight nördar och de kommer spela 1an, 2an och för första gången för publik 3an!!! Vi kommer sitta där i typ sex timmar så jag kommer inte ha någon känsel i min ruma efteråt :P Peppar Peppar för att det kommer vara lite paus mellan filmerna )

Vi åt glass och sen blev vi sugna på salt så vi gick in i Willy´s som ligger i Heron och köpte Ostbollar. Det är fan Kärlek mellan mej och Ostbollar!!!
hehe


försöker hålla upp ögonen!!

P.S
Matilda, när jag håller i biljetterna känns det som guld och jag kommer vakta de med livet!!! ♥♥♥


2 juni

Gud vad fort tiden går! Redan juni??

Hahah igår gick tiden sakta. Näar vi var i skolan kändes det som att minuterna var timmar :P
Men sen gick jag och nicole hem till matilda och såklart hade vi jätte kul! Asså vi kan göra typ ingentig men ändå får man kramp i magen av skratt.

Idag var det Matildas sista skoldag, hon ska ju till Egypten imorn :( Hehe, försökte hålla i henne när hon skulle till bilen men jag höll inte för hårt! BUHUUU! Nää då, hon kommer ha det så kul att jag är glad för hennes skull ;P
Nu är det dags för att ta vara på de sista pluggtimmarna för hela 8an och jag är så glad att det snart är över att jag vill börja plugga nu (!!!) så att jag får det överstökat


såhär känner jag över skolan :P


fyra bilder tagna för ca 5 min sen








RSS 2.0