28 november

Tjena!

Sitter i mitt rum nu, och mumsar på choco- bars.

Bea och hennes föräldrar var här, och vi myste i mitt rum. Snackkade om allt och ingenting. Sen lyckades vi få i oss ett halvt kilo godis! Ni kan ju tänka er hur våra magar känns just nu :P

Nu ska jag borsta tänderna och sedan är det lägg dags. Imorn börjar min sista skolvecka innan mitt jullov börjar. Nice!




20101127

Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen, och sen börja göra mig i ordning för Dannis fest.
Det största problemet är att jag inte vet vag jag ska ha på mig. Alla mina "Fin saker" är redan nerpackade och jag har inte så mycket vinterkläder. Men det löser sig ;)


Blir nog kavaj med axelsmycke, men under? Ingen aning!


sitter i skolan

NU SITTER JAG I SKOLAN OCH VÄNTAR PÅ ATT DET SKA BLI SO- TIME. EFTER SKOLAN SOM SLUTAR 14 SKA JAG DRA HEM, OCH DÅ SKRIVER JAG TILL ER ;) MEN EFTER SKOLAN BLIR DET DANS... SISTA FÖR TERMINEN INNAN UPPVISNINGEN SOM ÄR NÄSTA VECKA :P

Gymnasiemässan 2010



Tjena!

Sitter hemma framför tvn och njuter av min sovmorgon som jag fick. Idag ska jag och tjejerna dra till älvsjö för att gå mellan massa gymnasieskolors stånd. Det blir nog kul att få massa gratisgodis och sånt ;)

Vi hörs när jag kommer hem, om jag överlever den jäkla blåsten!


22 november

Tjena!

Nu tänkte jag berätta om min aktiva dag innan jag går till sängs.

Idag hade vi friidrottsdag, och det var mycket aktiviteter som stod på listan. Först Var det staffet,höjd hopp, 60 meter m.m. På 60 meter kom en gammal knä skada tillbaka, så det var bara att sitta på sidan för mig :( Det är ingenting att leka med, de där knä skadorna! Men det var ändå kul!

Fast det var många som skadade sig! En kille som bröt handleden, och en annan som bröt tån. Vill lärarna skicka oss till sjukan?

Det som var bra med dagen var ju att vi slutade 12 ;)

(Bilden under visar vart i knät jag har problem )


sweet berry

Har ni kollat ut genom fönstret? Näe jag kollade ut i morse var det inte kul kan jag säga. Och att veta att jag skulle ge mig ut var inte heller kul. Men denna dag har sina små solstrålar.
Som att vi åkte och shoppade kläder till dansuppvisningen...

Ikväll ska vi på middag, hos några som jag kan säga är torra. Sönerna i familjen, gillar att plugga, lyssnar på Mozart och spelar blockflöjt. Hur ska jag överleva? Blir nog att jag sitter med de vuxna och lyssnar på deras babbel. Men jag visste inte vad jag skulle ha på mig, så i mitten av coop så bestämde jag mig att köpa ett smycke till min kavaj, och ett super finr gloss. Tror det blir ett par chinos, istoppat linne. Funkar väl?







Nu luktar det pizza från köket! Sen är det att hoppa in i duschen


18 november


Hej blogg!
Nu sitter jag hemma hos Matilda, och väntar på att klockan ska bli halv 5. Då är det dags för oss att åka till Harry Potter. Gud vad jag längtar! :D







Hold my hand

Nu är det den tiden på dagen då jag ska pallra mig ner mot tåget som tar mig till dansen. Jag är verkligen INTE taggad!


Jag är kär i den här låten ;)


julklappar

Nu är det dags att skriva önskelistan och det som står högt upp på min lista är detta:


1.


2.


3.



Härliga helg

Tjena!

Hur mår ni? Har ni gjort något kul denna helg?
Det har inte jag! Jag har inte gjort någonting vettigt denna helg. Eller lite saker som att ducsha, städa rummet, ta tummen ur röven och kolla på Sagan om ringen... Men inte något som är skrivbart. 

Jo, igår så fixade jag mina kläder till dansuppvisningen som är i början av december, för att se vad jag skulle behöva köpa. Det är typ två småsaker som tur är. Men en fråga, har någon vita trekvartsbyxor? Jag har typ aldrig sett eller hört talas om det! Blir galen, men som tur är så har dansskolan så kallade aladin-byxor som är vita. Men det får man inte Abba vibbar ifrån :P Gåtan får fortsätta ett bra tag till...

Nu sitter jag begravd i massa läxor, som mattekluringar. Jag vill spy på det pappret, det är så svårt!


Det är typ sånna här jag snackar om, men ändå inte :P Svårt!


CRIMINAL FISH

Sitter nu heeeelt slutkörd på golvet, och käkar mammas pommes med fisk burgare. Superduper gått. Medans kollar jag på Criminal minds, det är faktiskt ett bra avsnitt ;)




vevve kom från ingenstans :P



10 november

Hej!

Nu har jag grävt ut mig ur högen av skolarbete. Nu ska jag ge mig på ett litet engelska projekt. Sen är jag klar med engelska tills helgen :P Det är lite komiskt hur mycket saker jag har kvar, och så lite tid.. Men nu ska jag ge mig av till dansen, och kämpa lite där för att komma ihåg danserna. Jag kan de inte! De vill inte fastna i mitt huvud! Jag blir smått galen.

 
Puss till er sötnosar som kämpar igenom stressen med mig :D


Hemma en liten stund

Nu är jag hemma! Det tar ju tre år med detta snöoväder. Glev smått galen när vi kom ut från Heron City och jag höll på att blåsa bort! Varför föddes jag inte i texas eller nått?

Det blev en mössa och en jättegullig blus. Kunde inte lämna den, nu när den ar på rea.




mobilblogg: sitter i skolan

Tjena sötnosar! JAG SKRIVER FRÅN VICCIS MOBIL SOM ÄR SKIT NICE ;) OCH DEN LAGGAR SÅ DET ÄR STORA BOKSTÄVER. NU SKA JAG JOBBA MED ENGELSKA BOKLOGG OCH DET ÄR SÅ TRÅKIGT ATT JAG DÖÖÖÖÖÖR ! IDAG SKA JAG OCH MATILDA TILL HERON OCH HÄMTA BILJETTERNA TILL HARRY POTTER SOM ÄR NÄSTA VECKA. SEN SKA JAG SHOPPA EN MÖSSA :P MEN NU ÄR JAG LITE OROLIG FÖR ALLA SÄGER ATT DET KOMMER BLI SNÖSTORM :O    CYAA

Denna bild är så fin, för att den är äkta!




8 november




Godmorgon!

Nu sitter i köket och käkar frukost. Snart ska jag gå till skolan. Vet ni? Jag har bara 4 skolveckor kvar av denna termin! Så himla skönt...

Igår hade jag ingen lust att platta håret, och jag känner för utsläppt idag, så det får bli mitt vanliga lockiga hår:P
Kul va? Brukar nästan aldrig ha det, men jag börjar gilla det. Men bara lite!



IM GONNA FIGHT!

Nu har jag verkligen satt ribban högt! Jag är ett så sjukt gpdis monster att det inte är rätt. Jag skulle typ väga 100 kilo om jag inte dansade och det är tur också att jag inte äter mycket i skolan.

Men nu ska det gå över. Jag har satt det som är över av helgens godis i en påse med en BIG knut mitt på skrivbordet. Sen ska vi se hur många dagar det håller:P




Alla pratar om de, alla kommer se det. Kommer du?

Idag är det ju 7 november! Termometern står på -3 grader och det är vinter på G! 

Dagens planer är att plugga allt jag skulle plugga denna vecka :P Det blir lite engelska och sen ska jag försöka göra klart mina 2 steg i svenska så att jag slipper svenskan för resten av terminen.

Men idag är det EMA! Jag sitter bänkad redan vi 20 då röda mattan börjar ;)




GRAV

Nu drar jag till farmor, och sen till farfars grav för att tända ljus. Jag tar med mig kameran för det är så himla vackert där, med alla tända ljus. Jag gillar denna dag.




mat mat mat.. PIZZA

Nu har jag stoppat in pizzan i ugnen, och min mage kurrar kurrar KURRAR!

Ingen lust att blogg idag, sorry, men ikväll blir det mys med familjen och med Sushi! 

 
Kan inte sluta le, men det känns så ovant och det ser påklistrat ut, men
 snart så blir det bra ;)


ännu ett AAAAAAAAAHH!!! men ett glatt sådant! :D

Jag kan inte sluta le, det är så himla fantastiskt! Min vackra kusin som var här i sommras, är nu gravid! Jag får tårar i ögonen när jag tänker på henne. Hon kommer bli en fantastisk mamma. Mitt hjärta bara värker för ni anar inte hur svårt hon har haft det, hur mycket hon har kämpat. Men nu kommer hennes tid, det är hennes tur att leva och le. Hon ska le så mycket som jag ler nu. Min vackra kusin väntar en varelse som vi alla dör att få känna, se denna växa upp. I maj ska denna komma, och till sommar kommer jag inte släppa han ur mina armar! Ja, jag känner på mig att det blir en han. Fast jag hoppas på en bedårande liten flicka.  



Stort grattis till min vackra kusin, och jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar henne!


AAAAAAAAHHHH!!!!!

Jag vill gråta, slita av mig håret, springa till en granne med vanlig jävla tv!
Det är ju hockey på tv, Djurgården- AIK men vi har inte kanalen som visar på tv. Den ända som visar är C+!
Förut var det ju 6an eller nått!

Så nu sitter jag i köket och lyssnar på radio på datorn. Inte lika roligt... Men just nu står det 0-0. Komigen AIK!




SMILE

OMG!

Ni anar inte hur skönt det är att inte ha metall klistrat på tänderna. Efter 1 år och 3 månader är jag fri, och går runt och ler till allt och alla. 


hemma hos matilda nu ska vi till skolan för att prata med våran svenskalärare  


Veckans smink

Idag sminkade jag Veronica igen, men hon ville ha en galen look, vilket jag inte gillade! Det är så enkelt och det finns inte mycket man kan göra. Jag gillar mer elegant med mycket färg. Alltså enkel sminkning men att man leker med olika färger varje gång.




Usch vad jag inte blev nöjd :(

P.S. Har tänkt börja med att visa er en sminkning varje vecka, vad sägs om det?


3 november

Godmorgon!

Sista dagen med tandställning är här, och jag ska njuta fullt ut. Äta en massa, och sen glömma hur jobbigt det var att ha en hel matsäck fast i rälsen. Den bittra sanningen med tandställning :P

Nej, men nu sitter jag i köket och väntar på att pappa kommer hem med bakpulvret. Jag ska baka scones dagen till ära. Men det var längesen jag åt det så det blir nog gott ;)


Jag äter alltid min scones med philadelfia ost och jordgubbssylt


jag vet inte vad jag ska skriva här

Nu sitter jag och kollar på Desperate Housewifes. Och kollar på massa sminkningar. Livet är ju för nice ibland :P




2 november

Tjena!

Nu sitter jag i soffan och det är dags att röra sig mot badrummet och fräsha upp sig.
Jag skippade skolan idag, det är ju förfan lov! Så nu ska jag dra till Matilda för lite catchingup time ;)

Vi hörs när jag är tillbaka ;)


Vill inte slita mig från mitt mysiga täcke :(


Godnatt

Godnatt mina kära läsare, vi hörs imorn då planen är att åka in till skolan och jobba lite spanska. Ja på höstlovet. Men jag måste ta igen mina två veckor som jag missar. Buhu, mne ett måste.
Efter det ska jag hänga med Matilda.

Juste! På torsdag ät det dags för mig att gå från metalltad till vanlig! Gud vad jag längtar, har lidit med denna i över ett år, och det ska bli så skönt att slippa den :D






Paulas filmkväll ;)

Denna tv kväll är som gjord för mig. Nu är det CSI och sen är det Pansionärsjävlar.

Jag tror inte jag har berättat alla händelser som gör att jag inte gillar vissa tanter! Och jag ska bli 100 ggr jobbigare. Prata med alla, sätta mig bredvid folk och lägga väska i deras knä, gnälla hela jävla tiden. Japp, jag varnar er! Håll er undan från mig om 60 år ;)

Nej men första gången var när jag väntade på tåget inne för att det var kallt, och det fanns en plats kvar på bänken. Då kommer två gammlingar fram och klämmer sig in i mellan mig och en annan, sen ber de den andra att flytta på sig. Hon såg lite sjuk ut så jag reste mig upp och gick ut. På tåger ser de här tanterna  mig och sätter sig vid mig och tror att jag vill prata för att jag var så "trevlig" mot de. De börjar prata om deras katter och vad de ska göra i stan och massa. Det här fick jag lyssna på i 20 minuter. Dålig start på den dagen kan jag säga...

Andra gången var inte lika farlig. Jag satt och väntade på tåget då också, men då kom en gammal tant fram och började prata om hur de ovanför henne rökte och slängde fimpar i hennes rabatt. Sen att hon åkert upp till stan varje vecka och att hon alltid tog med sig två mackor.

Sen fanns det att jag skulle ge min plats till en 60 åring bara för att den var märk till gamlingar! Och det fanns massa platser på tåget!

Ja, pansionärsjävlar passar mig som handen i handsken ;)




Nödvendigheter...

Första dagen på lovet är bara fylld med saker som behövs. Tvätta tex, sen plugga. Samtidigt kollar jag på massa talkshows. Det är faktiskt ganska intresant! :P




RSS 2.0