29 maj- Äntligen!!!

Hej bloggen!

Internet funkar på min dator igen, och jag firar jul här;) Så imorgon när jag kommer hem får ni bilder och text om min födelsdeag! Hoppas ett efterlängtat ämne (i alla fall från min del) och jag har mycket att berätta.

Dagen har spenderats på ett bra sett och jag har mycket nytt i min garderob. Yes, det innebär att jag shoppade idag! Sen var jag också hos farmos och rensade hennes garderob på saker som hon inte använder. Blev en väska, sjal, skor, och en vintermössa;)


Dessa köpte jag idag, inviger de imron. Så nu ska jag gå och fixa outfiten,
Betyder att jag ska slita ett par jeans! :P


Födelsedags firande

Hej bloggen! Blir snart kidnappad för att fira min födelsedag med mina fina vänner ;) hörs imorn, och då hoppas jag att min fader har fixat internet så att jag kan visa bilder. Puss!

26 maj

Huvudvärk,huvudvärk.och det hjälper inte att jag måste sitta framför den dumma datorn och plugga... Suck på mitt liv :(

26 maj

Ni får ta och ursäkta mig för att jag bloggar från min iPod varje dag, men det är för att min dator vill inte sammarbeta med mitt internet:) Just nu sitter jag och pluggar ute i hamocken bara för att det är då fint väder p denna sida av tomten. Juste, mina nya ray bans som jag fick av pappa i måndags är på, ett litet yey för det! Nu ska jag fortsätta att plugga, har ju bara 7 hela skoldagar kvar. Nerverna börjar kicka in lite nu, men det kommer bli as bra!

Ta detta inte på allvar

Hej bloggen ;) Vilken jobbig dag jag har haft! Varit ute i skogen med min svarta trenchcoat och lagade mat i ca 2 timmar. Hur jobbigt som helst, och när jag kom tillbaka till skolan var jag genomfrusen. Gick hem och satte mig under täcket, kollade på tv och tyckte synd om mig:( sen tvingade Veronica upp mig för att jag skulle locka hennes hår, Gud tog typ en timme. Mamma kom hem med Thaimat så nu sitter jag och äter och kollar på glee:) så jobbigt liv jag har...;)

24 maj

Internet funkar på min dator, och jag har inte haft den bästa dagen i mitt liv :) vi hörs imorgon om jag mår bättre

23 maj- Födelsedag

Hej bloggen!

Sitter i mitt rum som är fullt av blommor och äter den godaste tårtan i världen. Hörde jag rätt? Japp, det är min födelsedag idag!
Blev väckt med massa fina presenter, fast jag hade int önskat mig så mycket.

Dagen kommer firas med vänner och familj, så det bli tyvärr inge bloggande idag :)




22 maj

Hej bloggen!

Tänkte hoppa in här innan jag hoppar in i duscen och gör mig i ordning för dagens uppvisning. Idag blir jag dessutom nyttig!
Haha, igår åt jag pannkakor och kexchoklad som mat till uppvisningen, och ni anar inte hur dåligt jag mådde igår kväll. Blää, så innan jag satte mig här vid datorn gjorde jag en smoothie med banan och jordgubb, och sen så ska jag ta med mig hackad annanas som pappa håller på med just nu. Paula goes Nyttig!



P.S Idag kommer familj och vänner och kollar, så jag är extra nervös! D.S



SÄGER GODNATT MED DENNA BILD FRÅN IDAG




AND THE SECOND RESON IS SO YOU CAN TELL HIM IN PERSON

För nu är jag glad, och nu mår jag bra, och lalalala!

Dansen gick så himla bra, och jag satt och skrattde så mycket, skrek så mycket att min hals gör ganska ont... Värre blir det imorn på sista föreställningen, då allt är mer hypad, just för att det är den sista föreställningen. Kommer vara ganska sorgligt att säga hejdå till mina nuvarande lärare, de har hjälpt oss så mycket. Speciellt ena av de som har hjälpt mig att förbereda mig inför alla gymnasieuttagningar. Usch, måste ge de en extra stor kram! :(

Annars blev jag lite sur på ett fjortisgäng på typ elva bast som satt bakom mig i första akten (akten jag inte dansar en enda dans) och tog kort på varandra och skrek på varandra. Fick tillslut damp, och då kom tyvärr Bitch Paula fram och sa åt de;)
Fick lite respekt av de, men visst fick jag tillbaka när jag stog på scen och de bua. Såg de när showen var slut, och då sprang de iväg som om det var helvetet i egen hög person de såg! Hahah, då började jag garva lite åt de.






21 maj!

Hej bloggen!

Vet ni vad det är för dag? Dansuppvisning! Taggad till max blev man igår på genrepet, som förövrogt tåg ca 3 timmar!

Imorgon kör vi samma vända, men mig gör det inget ;)




19 maj! Stress ;)

Hej Bloggen och alla fina läsare!

Hur mår ni? Jag stressar lite här, men det är ganska lugnt. Det jobbiga är bara att jag inte kan komma på ett schema för dagen. Det finns bara vissa tider jag vet att jag måste hålla idag;)
17.41 ska jag sitta på ett tåg, 19.00 börjar en föreställning jag ska gå på.
Innan dessa klocklsag ska jag hinna spela in en film, platta håret och nästan bli klar med min engelska. 

Fan att jag ALLTID skjuter upp mina skolarbeten. Sitter i riktig skit just nu. Betyder att jag måste sitta uppe efetr föreställninge, sitta tidigare i skolan och ta med mig min dator. När ska jag få andas? Har ju genrep imorn också... *Suck*

 
Juste! Igår föddes min kusins barn! 5 dagar för tidig, men ändå en liten
kämpe på 3400 g. Blev så glad att jag gick runt och höll i den här tröjan
hela kvällen. För nu finns den här, i våran värld! Får tårar i ögonen, så glad är jag! :D


17 maj

Hej bloggen!

Gud vilken skum dag jag hade idag! Vi bestämde platserna till Balen, och jag kan bara säga att jag är otroligt stolt över mig själv och hela gruppen som löste detta. Bästa bordet blev ju såklart mitt bord! Känner att jag kommer skratta mycket. Hehe ;)

Danni drog hem till mig efter en typ drogad eftermiddag och vi började skriva på ett manus som vi har till bilden. På tordag ska vi ut i skogen och filma, och jag ska vara den galna skogsmullen! Hjälp mig :P


När jag kommer hem åker håret upp i en hästsvans, regnjackan åker
på om jag ska någonstans, lantisskjortan (som jag hade i skolan idag)
åker på och de nsygga conversen byts ut till reebok.


16 maj

 
 

Godmorgon bloggen!

Här sitter man och bara älskar livet! Vaknade snabbt, hann platta håret och det stora positiva är att jag känner mig på topp. Älskar livet, mig själv och nästan alla runtomkring mig. Känner mig ostoppbar idag.

Ja, efter mitt lilla filosofi/pepptalk kan vi väl prata om min vecka. Stress, men jag såg nu att jag har en hemstudiedag på torsdag! Yes! Samma dag drar jag och några från dansen och kollar på våran lärares föreställning. Kommer bli jättebra känner jag, men först måste vi hitta dit:P

Nu ska jag fortsätta att äta, sen sminka mig snabbt och lyssna på Beyonces nya singel! Me like ;)




15 maj

Hej bloggen!

Sitter nu i mitt ostädade rum och ska snart börja städa det. Blir som att jag har försvunnit från jordens yta idag, för jag MÅSTE begrava mig i massa plugg. Sista veckan för att fixa alla misstag ch kompletteringar.
Ska försöka att gå igenom mina danser och vill verkligen ut och springa.

Men vad tyckte ni om Azerbadjan? Jag blev lite paff imorse när jag såg smset från Danni om ställningen. Glad är jag för Saades skull som faktiskt kom trea, och för att vi har finalplats nästa år! Bara skriva bästa låten ever och vi vinner;)


ska ut och springa i mina easytone


Nytt i garderoben


I provrummet, blir jättebra i sommar... Och till dansen


Lilltröjan kunde jag inte lämna, var tvungen att köpa den till kusins snart
födda barn. Nästa vecka ska det smälla!


Spraybalsam och inpackning till mit så slitna hår...


14 maj

Hej bloggen!

Idag har jag varit i stan med Danni. Vi gick runt och shoppade inför dansen som är nästa vecka, pratade och hade allmänt mysigt. Vi var så duktiga och effektiva så vi hann till och med med en fika. Det fick bli Waynes.

När jag kom hade jag mysat upp det med chips och massa påskmust (hehe) till mig och mamma som hade en riktig myskväll framför Eurovision. Kollar dock inte hela för jag är otroligt trött efter en svår natt dagen innan. Men min fråga är; Vilka tycker ni ska vinna?




DAGENS OUTFIT


Detta har jag på mig;
Röda låga converse, luftig kofta från Nelly, linne från HM, shortsen syns
inte på bilden men kommer från HM.


12 maj

Hej bloggen!

Har inte suttit framför datorn på flera dagar faktiskt, har kommit hem ganska sent varje dag, tills idag. Fast det är massa plugg som väntar mig i stället.

Blev en ganska rolig morgon med massa bus på bussen ;) Sen blev det idrott, orientering i skogen. Och ormarna har precis vaknat till liv! Första jag såg var typ gul och en meter framför mig. Det läskiga var att jag var mitt i busken typ och visste inte vart jag skulle springa. Usch!
Såg massa andra ormar, och lyckades skada knät.

Efter orienteringen drog jag och Danni till Willys och köpte jätte god juice. Sen gick vi tillbaka till skolan där det var balmöte och sedan blev det lite plugg. Nu ska jag skriva in sakerna i datan och sen ska jag sätta mig och rita klart min plan över mitt drömhus. Otroligt roligt faktiskt!

 



När jag kom hem satte jag mig i solen med chic tidningen och min juice.
Det var inte den juicen jag köpte idag dock, men den syns lite vid mitt ben
på bilden :P


JAG ÄR FAKTISKT GLAD

Hej bloggen!

Känner att jag drog ut på tv tittandet lite för sent ikväll. Och känner att jag kommer ha en lång kväll. Måste göra tekniken idag, och inte imorgon i skolan som jag trodde... Suck!

Dagen har varit spännande kan jag säga, massa sol, hammarby ballader, glass, och Ma- nationella.
Så dagen kan avslutas på detta sätt; Jag har Heidi Klum tröja, lyssnar på What the hell, och leker med mitt fluffhår;)




7 maj

Hej bloggen! Hur är det med er?

Här är livet lugnt, fast jag är ganska stressad inför nästa vecka, varje sekund kommer jag vara upptagen. Kanske kul, men otroligt jobbigt, när man vet att allt måste planeras till punkt och pricka på två veckor. AAAH!!!

Just nu sitter jag och väntar på Danni och hennes familj, ska snacka sommar över massa grillat. Me like!


Kör på lockigt hår, vitt linne, ganska ny kofta från Crocker, och blåa
Chinos;)


6 maj

Hej bloggen!

Jag borde sittai skolan nu, men mina spyattacker slog till igår och inatt. Men det ska inte påverka mina betyg, så just nu sitter jag, bokstavigt talat, begravd bland papper. Men jag knopar av papper för pappaer. 

Visst är det nice att skriva 6 maj när det är sol ute, kanske inte den varmaste dagen, men det går ju åt rätt håll!

 
Maj i italien


SUSHISHAMALAMA

Goddagens!

Jag tränade Yoga i 2 timmar! Det var så kul så jag glömde bort tiden. Så nu sitter jag med datorn i knät för den blåser varmt på mina ben som typ darrar. Trodde jag hade lite styrka men absolut inte! hehe ;)

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem så att jag kan få min fantastiska Sushi, men innan tror jag att jag ska ta ett bad och strecha. Känner ni att 'Paula goes healthy'. Otroligt kul, och jag tror jag kommer få massa energi! Wanna join me?


Förra veckan tror jag ;)


3 maj

Hej bloggen.

Sitter hemma och mår nu bättre. Satt hemma i två dagar och det har varit jätte tråkigt. Det enda man gör är ju att kolla på tv, data och kanske plugga lite. Om man summerar mina dagar har jag inte haft ett liv. Behöver mitt liv!

En rolig sak jag har gjort som faktiskt ska vara bra mot sjukdomar är Yoga. Suttit och drogat massa yoga. Så himla kul! Hat bestämt att jag ska börja träna Yoga lite varje dag, man blir hälsosam och snygg! Sen hjälper det otroligt mycket inom dansen också, så det ger ett till plus.




-

Sitter mellan spyattacker och vet inte vart jag ska ta vägen. Det enda jag vet är att min rumpa är nu fastklistrad i soffan och gossip girl 3 är nu avslutad. Knåpade igen hela sesongen på ca 2 veckor, ska se om 4 finns ute




RSS 2.0